w normalnej wersji nadwoziano prawie
Kącik posiadaczy variantów
Moderator: VIP
miskieusz ta calibra jest mistrzowska
truckman co do Twoich oskarów najbardziej wymowny będzie ten utwór:
" onclick="window.open(this.href);return false;
żeby nie było, że tylko pisze o pierdołach, to za cholere nie wiem, ale od chipa nie umie zejść ze spalaniem poniżej tych 14-15
truckman co do Twoich oskarów najbardziej wymowny będzie ten utwór:
" onclick="window.open(this.href);return false;
żeby nie było, że tylko pisze o pierdołach, to za cholere nie wiem, ale od chipa nie umie zejść ze spalaniem poniżej tych 14-15
Ja bez chipa mam taki sam kłopotale od chipa nie umie zejść ze spalaniem poniżej tych 14-15
Ciekawe kiedy stwierdzisz, że może jednak włożyć to większe turboPiwu pisze:ale od chipa nie umie zejść ze spalaniem poniżej tych 14-15
Biednemu zawsze wiatr w oczy...truckman pisze:Ja bez chipa mam taki sam kłopot
Ja kibicuję takiemu rozwojowi wydarzeńCiekawe kiedy stwierdzisz, że może jednak włożyć to większe turbo
No ale pojedziemy zrobimy chipaBiednemu zawsze wiatr w oczy...
truckman zabawka piękna!
phanteon Co do turbawki - już to stwierdziłem tylko, że od razu wtryski,IC plus turbo ale to ma być auto na co dzień
phanteon Co do turbawki - już to stwierdziłem tylko, że od razu wtryski,IC plus turbo ale to ma być auto na co dzień
NO to teraz zostaje tylko przemówić przekonać małżonkę, że "to dla bezpieczeństwa kochanie"Piwu pisze:phanteon Co do turbawki - już to stwierdziłem tylko, że od razu wtryski,IC plus turbo ale to ma być auto na co dzień
To da się z tego wolnossaka coś wyrzeźbić?truckman pisze: No ale pojedziemy zrobimy chipa
phanteon, amerykance rzezbia
Klasyka, wydech,filtr powietrza tjuningowy, mapa
Klasyka, wydech,filtr powietrza tjuningowy, mapa
http://olx.pl/i2/oferta/vw-bora-unikat- ... 77mIR.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ile da się wyrzeźbić?truckman pisze:Klasyka, wydech,filtr powietrza tjuningowy, mapa