Kącik Detailer'ów
Moderator: VIP
- piteks
- _
- Auto: A3 8Y 2,0 190KM
- Silnik: TFSI
Kącik Detailer'ów
PB Red powoli mi się kończy, to zamówiłem na lato CG Butter Wet Wax Vinatge. Podobno bajecznie prosto się nakłada. Nawet można na mokry lakier czy wystawiony do słońca . Może tych ostatnich opcji nie będę sprawdzał ale skusił mnie prawdopodobnie jeszcze lepszy wet look niż reda. Pożyjemy zobaczymy .
Re: Kącik Detailer'ów
No to cholera dałeś mi dylemat. Kupować reda czy czekać na twoją recenzje buttera. Nakładaj buttera w tym tygodniu to zamówię ;p.
To piteks jak Myślisz, dramatic gloss czy reda/buttera kupować?
To piteks jak Myślisz, dramatic gloss czy reda/buttera kupować?
- italiano_83
- V.I.P.
- Auto: Alfa Romeo Giulietta 1.4 MA Turbobenzina
- Silnik: 1.4T
Kącik Detailer'ów
Zamawiaj - smaruj - dziel się wrażeniamipiteks pisze:PB Red powoli mi się kończy, to zamówiłem na lato CG Butter Wet Wax Vinatge.
- piteks
- _
Kącik Detailer'ów
Dawaj go na auto i opisz wrażenia oraz wrzuć foty. Zawsze jak Ci się nie spodoba, możesz posmarować czymś innym. Będziesz miał pretekst do następnych zakupów .sliwa404 pisze:dramatic gloss
- krzychu2805
- Mały gagatek
Słyszałem od kolegi, że CG Butter Wet Wax Vinatge robi robotę. Nie widziałem efektu na żywca, ale myślę, że jest tak jak mówipiteks pisze:PB Red powoli mi się kończy, to zamówiłem na lato CG Butter Wet Wax Vinatge. Podobno bajecznie prosto się nakłada.
- piteks
- _
Kącik Detailer'ów
Mam nadzieję, że tak jest. Mistrzem długich dystansów na pewno nie jest ale w końcu nie o to chodzi. To ma być na lato i dawać efekt WOW .krzychu2805 pisze:Słyszałem od kolegi, że CG Butter Wet Wax Vinatge robi robotę.
Jak nałożę, to dam oczywiście znać
- krzychu2805
- Mały gagatek
Łet luk i te sprawypiteks pisze: To ma być na lato i dawać efekt WOW
Koledzy, a jaki QD, który nie ciągnie kurzu polecacie na sezon letni? Mam AF Finale - look fajny, zapach również, ale ciągnie kurz Umyję auto, oblęcę QD, postoi z 2 h i już przykurzony
- italiano_83
- V.I.P.
- piteks
- _
Kącik Detailer'ów
Przykryj folią, to się nie będzie kurzył
No niestety, jak jest sucho i słonecznie, to się auto kurzy. Możesz spróbować z CG ProDetailer.
No niestety, jak jest sucho i słonecznie, to się auto kurzy. Możesz spróbować z CG ProDetailer.
- piteks
- _
Ueee, ja wolę ze słoiczka.
Też mam teraz finale i szczerze nie robi na mnie mega wrażenia. Lepiej się sprawdzał QD od Megsa. Ale zobaczymy w lato jak się sprawdza.
Kiepsko na zdjęciu widać, ale coś widać.
Przy okazji roz#ebało mi pada finishowego, bo dotknąłem opony bo się ręcznik zsunął, i się wystraszylem i od razu zabrałem pada z lakieru, po czym sobie wybuchł od obrotów ;o
Też mam teraz finale i szczerze nie robi na mnie mega wrażenia. Lepiej się sprawdzał QD od Megsa. Ale zobaczymy w lato jak się sprawdza.
Kiepsko na zdjęciu widać, ale coś widać.
Przy okazji roz#ebało mi pada finishowego, bo dotknąłem opony bo się ręcznik zsunął, i się wystraszylem i od razu zabrałem pada z lakieru, po czym sobie wybuchł od obrotów ;o
- italiano_83
- V.I.P.
Kącik Detailer'ów
Ciekawe czym to różni się od Cherry wet wax ja własnie chciałem sobie cherry kupić na wet look'apiteks pisze:Dokładnie to zamówiłem
Teraz przez Ciebie oba będę musiał kupić
- piteks
- _
Kącik Detailer'ów
Jak to dobrze jest znaleźć winnegoitaliano_83 pisze:Teraz przez Ciebie oba będę musiał kupić
- krzychu2805
- Mały gagatek
Haha niestety Muszę spróbować kiedyś tego CGpiteks pisze:Przykryj folią, to się nie będzie kurzył
sliwa404, widać głębię na błotniku