Wiało ci do środka ?Qto pisze:kewinpol, mamy Ci teraz wskazać którą przepływkę kupić? Po postach jakie piszesz, mam wrażenie że kupiłeś najtańsze mk4 jakie było w okolicy i teraz podobnym kosztem chcesz aby doprowadzić je do stanu aby jakoś jeździło.
Panowie jak sprawdzić czy samopoziomowanie działa? Większość aut z któymi miałem styczność ustawiały sobie światła po ich włączeniu...w mk4 nie widzę takiego czegoś (miałem ostatnio 3 mk4 na ksenie i każdy tak miał - chyba że we wszystkich coś nie halo)...a może powinny się obniżyć kiedy przy zapalonych światłach wsadzę coś do bagażnika? ...a może jak tak zrobię to nic się nie stanie ale jak zgaszę i zapalę ponownie światła to te się obniżą? Ewentualnie co sprawdzać vagiem?
Drugie pytanie...przy jakiej prędkości wymiękają Wam uszczelki w drzwiach? Jak miałem 75KM to nie miałem problemu...ale przedwczoraj leciałem 230kmh to miałem wrażenie że prawe drzwi są otwarte uszczelka normalnie się wgniotła i puszczała jakby furtka była otwarta
Bo jak nie, a chcesz zrobić ciszej, to musisz wykleić rant tylnych drzwi, na który zachodzą przednie, uszczelką czołową. Ja u siebie na próbę przykleiłem pasek od samej góry długości 3-4 cm i już tak nie świszczy.