Kącik posiadaczy MK4
Moderator: VIP
-
- Forum Master
Kącik posiadaczy MK4
Wszytko zależy czy chcesz sprzedać czy sprzedawać
Dokładka tył 300-350zł
Przód 400- 450zł
Dokładka tył 300-350zł
Przód 400- 450zł
Re: Kącik posiadaczy MK4
Pastylki z immo2 można ponownie dopisać do innego licznika immo2 jak i immo3.
Sugerujesz, żeby szukać dalej, a nie się w rzeźbę pakować?owies pisze:Bzdura... nie masz szczęścia ot co.krazorek pisze:Stary...dzięki...
Powiem o co chodzi - w sieci są te od benzyny a te od diesla jakoś nie i dlatego się tak zastanawiam...
Kącik posiadaczy MK4
Jaki akumulator polecacie do diesla? Tylko nie piszcie, że nowy - jak znajomy mi powiedział, bo to wiadomo
-
- Forum Master
Kącik posiadaczy MK4
Od siebie polecam Varta Blue Dynamic 74aH 680A. Mam już ponad 2 lata i działa jak nowy. Nie wymagał żadnego doładowywania.
Mój Golf IV Generation - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=517692" onclick="window.open(this.href);return false;
BMW E93 320i
Mercedes W205 C180
Audi A3 8P
BMW E93 320i
Mercedes W205 C180
Audi A3 8P
Cześć
Koledzy wiecie może jaki nr ma siłownik maski w mk4 TDI?
Koledzy wiecie może jaki nr ma siłownik maski w mk4 TDI?
ALH + 205 + CHIP 140KM/318Nm
- Garrison
- Forum Master
- Auto: Leon 5F Xperience
- Silnik: CZCA
Kącik posiadaczy MK4
Pany! Czy te dwa węże wchodzące do tego wihajstra (za nazwę będę wdzięczny) są elementem przepływu płynu chłodniczego? Bo jak widać - sika nim. Ostro.
Ogółem płyn ten ucieka od jakiegoś czasu i już miałem zrzucać głowicę. "Szczęśliwie" nie miałem kiedy auta zostawić oraz nie było terminów, aż tu spadł śnieg i zobaczyłem na podjeździe ślady. W ogóle początkowo myślałem, że któryś z moich kotów jest ranny, a tu niespodzianka Z jednej strony dobrze, że to wyciek. Z drugiej niedobrze, bo wyciek...
Ogółem płyn ten ucieka od jakiegoś czasu i już miałem zrzucać głowicę. "Szczęśliwie" nie miałem kiedy auta zostawić oraz nie było terminów, aż tu spadł śnieg i zobaczyłem na podjeździe ślady. W ogóle początkowo myślałem, że któryś z moich kotów jest ranny, a tu niespodzianka Z jednej strony dobrze, że to wyciek. Z drugiej niedobrze, bo wyciek...
Dziękijarazm pisze:1j0823359d
Ostatnio zmieniony pn sty 09, 2017 01:03 przez deskjet, łącznie zmieniany 1 raz.
ALH + 205 + CHIP 140KM/318Nm
Garrison pisze:Pany! Czy te dwa węże wchodzące do tego wihajstra (za nazwę będę wdzięczny) są elementem przepływu płynu chłodniczego? Bo jak widać - sika nim. Ostro.
Chłodnica oleju od automatu 096 409 061E
- Garrison
- Forum Master
- Auto: Leon 5F Xperience
- Silnik: CZCA
Zatem te węże mogą jakoś puszczać... Dzięki wielkie!Peran pisze:Garrison pisze:Pany! Czy te dwa węże wchodzące do tego wihajstra (za nazwę będę wdzięczny) są elementem przepływu płynu chłodniczego? Bo jak widać - sika nim. Ostro.
Chłodnica oleju od automatu 096 409 061E