Kącik posiadaczy variantów
Moderator: VIP
Skoda jeździ. Odpukać nie bierze oleju, tylko radio sie trochę buntuje - ale to znana usterka, ekran dotykowy do wymiany. Poczekam z tym do przeglądu, bo jakoś szczególnie nie przeszkadza. Pali mało, fajnie przyspiesza. Lac paliwo i jeździć.
- Pruszkowiak
- Forum Master
- Kontakt:
phanteon pisze:Skoda jeździ. Odpukać nie bierze oleju, tylko radio sie trochę buntuje - ale to znana usterka, ekran dotykowy do wymiany. Poczekam z tym do przeglądu, bo jakoś szczególnie nie przeszkadza. Pali mało, fajnie przyspiesza. Lac paliwo i jeździć.
Te octavie to hit na naszym rynku i jakościowo są OK - u mnie w pracy cała flota jest na octavii 3 oraz kilka superb
Z tą jakością to zobaczymy po 100-150 tkm. Narazie mam 40 tkm na budziku i jest spokój, odpukać. Chociaz mam wrażenie, ze może przegub lewy zdycha - ale to tak na moje a ja się na tym nie znam. Zgłoszę przy serwisie.
Dawaj te fotexy bo mnie ciekawość juz zżera.
Dawaj te fotexy bo mnie ciekawość juz zżera.
- Pruszkowiak
- Forum Master
- Kontakt:
Tak na szybko cyknąłem. Generalnie aż prosi się o jakąś większą felgę - jest teraz 17 cali a idealna w ten budzie jest 19 i obniżyć 3-4cm, ale chyba już nie chcę mi się w to bawić - starzeje sięphanteon pisze:Dawaj te fotexy bo mnie ciekawość juz zżera.
Piękny front ma to auto.
Felga by się przydała, ale jak jeździsz po kiepskich drogach to po cholerę się męczyć
Felga by się przydała, ale jak jeździsz po kiepskich drogach to po cholerę się męczyć
- Pruszkowiak
- Forum Master
- Kontakt:
Najbardziej tez mi się podoba przód bo jest drapieżny - to zupełnie inna filozofia niż w niemieckich autach. Z boku trochę jest śmieszne takie rozdmuchane - weźmy pod uwagę że buda była klepana od 2008 roku po drodze z liftingiem do 2015 roku, więc myślę że nawet postawić te auto koło nowego innego japońskiego to nie ma się czym powstydzić. Już mnie wytrzęsło w audi, więc na lato też wpadnie jakieś 17 cali - choć jak pooglądam tematy innych na Honda Accord Klub Polska to już zaczynam wertować allegro w poszukiwaniu felg i innych gadżetów.phanteon pisze:Piękny front ma to auto.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=169&t=541765&sid=be35971887d6e80c20096a21da032827
- Pruszkowiak
- Forum Master
- Kontakt:
Re: Kącik posiadaczy variantów
Powiem tak ze jak to mawiaja ze jak raz sprobujesz to nie zrezygnujesz cos w tym jest , zaczełem od poczciwej leciwej rav 4 pierwszej gen ze stałym napedem fajna sprawa ale do tego co ja chce to było za mało . Dlatego padło na cos na ramie i z reduktorem to juz inna zabawa ale jak mawiaja błoto wciagaPruszkowiak pisze:martin, chętnie bym spróbował 4x4. Podobno fajna sprawa
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=169&t=541765&sid=be35971887d6e80c20096a21da032827
- Garrison
- Forum Master
- Auto: Leon 5F Xperience
- Silnik: CZCA
Faktycznie błoto wciąga. Ostatnio ganiałem Foresterem Igen. 2.0S. Mógł przejechać przez wszystko, nawet przez pole. Warunek jeden - nie zatrzymasz się. Jeśli to zrobisz - idź po traktor
Re: Kącik posiadaczy variantów
Czym wiecej szpeju tym dalej po taraktor sam doswiadczyłem hahaGarrison pisze:Faktycznie błoto wciąga. Ostatnio ganiałem Foresterem Igen. 2.0S. Mógł przejechać przez wszystko, nawet przez pole. Warunek jeden - nie zatrzymasz się. Jeśli to zrobisz - idź po traktor
cześć panowie.
mój Variant ma się dobrze. bez zadyszki, co weekend zabiera mnie w ciekawe miejsca
korzystając z okazji: życzę Zdrowych, Spokojnych, Fajnych Świąt, bezawaryjności Waszych maszyn i luzu na drogach
mój Variant ma się dobrze. bez zadyszki, co weekend zabiera mnie w ciekawe miejsca
korzystając z okazji: życzę Zdrowych, Spokojnych, Fajnych Świąt, bezawaryjności Waszych maszyn i luzu na drogach
- majster heniek
- Forumowy spamer :)
- Auto: ni ma
- Silnik: nima