Kącik posiadaczy MK4
Moderator: VIP
Re: Kącik posiadaczy MK4
Oba elementy wkłada się w otwór w szybie, szyba podniesiona, składamy wszystko i po przykręceniu blachy wciskamy szybę w prowadnicę. Kołek wtedy wskakuje w otwór w prowadnicy.
Bez sensu walczyć ze śrubami jeśli rozbieramy drzwi. O wiele łatwiej wbić kołki do środka.
Bez sensu walczyć ze śrubami jeśli rozbieramy drzwi. O wiele łatwiej wbić kołki do środka.
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
cinek2004, mówisz że to tak wlezie...nigdy nie próbowałem - kołki czasem wbijam ale zdarzyło się że musiałem montować nowy kołek
Rozebrałem sporo drzwi i jeszcze nigdy nie wymieniałem kołków. Poza jednym przypadkiem, gdzie szyba trzymała się w prowadnicy za pomocą kawałka gałęzi.
Zawsze wbijam do środka i montuję najpierw w szybie.
Zawsze wbijam do środka i montuję najpierw w szybie.
- Jaroslaw.b
- Użytkownik
Kącik posiadaczy MK4
Dzięki wielkie! teraz, po wymianie drzwi muszę się tym zająć. bo wygląda jak łaciatek.
Kącik posiadaczy MK4
Panowie ponawiam pytanie ile w Aso kosztują klamki do otwierania drzwi z r32 3B1 837 113 L 4J4 ??
Kącik posiadaczy MK4
90zł sztuka.
Mój Golf IV Generation - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=517692" onclick="window.open(this.href);return false;
BMW E93 320i
Mercedes W205 C180
Audi A3 8P
BMW E93 320i
Mercedes W205 C180
Audi A3 8P
Kącik posiadaczy MK4
Na getem są.
Najlepiej zadzwonić do pobliskiego ASO to powiedzą w jakim czasie sprowadzą.
Najlepiej zadzwonić do pobliskiego ASO to powiedzą w jakim czasie sprowadzą.
Mój Golf IV Generation - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=517692" onclick="window.open(this.href);return false;
BMW E93 320i
Mercedes W205 C180
Audi A3 8P
BMW E93 320i
Mercedes W205 C180
Audi A3 8P
- Qto
- _
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
na czasie zabieram się za ogarnięcie tylnych tapicerek (montowałem kopertówki) i kupowałem z miesiąc temu klamki (przednie, bo tylne są razem z głośniczkami i chcą za nie chore pieniądze - przełożę tylko potrzebne elementy z klamek) i bez problemu były dostępne za 94zł
Mistrzowie polecicie jakieś miejsce gdzie można zrobić rolkę rantów z przodu i nie zedrą jak za zboże?? Hehe chodzi o Wawe i okolice
Wysłane z mojego Tornado 348 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Tornado 348 przy użyciu Tapatalka
Kącik posiadaczy MK4
Chłopaki opłaca się w ogóle myśleć teraz o S4 B5 ? Biorąc pod uwagę cenę/rocznik
- Qto
- _
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
mass143, jeśli zza Odry to lepiej teraz jak za dwa miechy...od stycznia będzie 6.5kzł akcyzy za takie auto
Kącik posiadaczy MK4
Craash,
Mógłbym prosić o link na getem do tych raczek?? Bo szukam i nie mogę znalezc
Mógłbym prosić o link na getem do tych raczek?? Bo szukam i nie mogę znalezc