Kącik posiadaczy variantów
Moderator: VIP
- Pruszkowiak
- Forum Master
- Kontakt:
Dzisiaj audi zmieniło właściciela - pojechało na Pomorze a dokładnie do Kościerzyny
Było ze mną 8 lat i 8 miesięcy. Niech służy nowemu właścicielowi
Ostatnie zdjęcie po zatankowaniu paliwa przez nowego właściciela
Było ze mną 8 lat i 8 miesięcy. Niech służy nowemu właścicielowi
Ostatnie zdjęcie po zatankowaniu paliwa przez nowego właściciela
- Garrison
- Forum Master
- Auto: Leon 5F Xperience
- Silnik: CZCA
Witam!
Ostatnio trafiłem na ogłoszenie sprzedaży organizera bagażnika do mk4. Z tego co się orientuję to jest to spora rynna wkładana z lewej strony koła zapasowego. Myślałem, czy by sobie tego nie sprawić, ale u mnie jest blacha. Pytanie zatem takie, czy tylko niektóre miały to na wyposażeniu, czy może ta blacha jest demontowalna? Wybaczcie być może głupie pytanie, ale ciekawi mnie ta kwestia
Ostatnio trafiłem na ogłoszenie sprzedaży organizera bagażnika do mk4. Z tego co się orientuję to jest to spora rynna wkładana z lewej strony koła zapasowego. Myślałem, czy by sobie tego nie sprawić, ale u mnie jest blacha. Pytanie zatem takie, czy tylko niektóre miały to na wyposażeniu, czy może ta blacha jest demontowalna? Wybaczcie być może głupie pytanie, ale ciekawi mnie ta kwestia
Re: Kącik posiadaczy variantów
Tak. Wyciągasz swoją blachę i zakładasz nowy zestaw. Organizer taka wielka płyta plastikowa i inna podłoga. Była to opcjaGarrison pisze:Witam!
Tak wyglada komplet. Świetna sprawa. Miałem w poprzednim. Wtedy masz równa podłogę z progiem i fotelami.
Szykuje sie do swapa jak padnie.sebcio pisze:czyli co? 2.0 nie jest taki fajny jak myślę ??
- Pruszkowiak
- Forum Master
- Kontakt:
takiego 560 sec a jeszcze lepszy klimat byłby gdy miał stare czarne blachy - tak jak mafiozi jeździli w latach 90truckman pisze:
Od Ciebie to bym kuoil s500 czarną i nie przerejestrowywał.
- Pruszkowiak
- Forum Master
- Kontakt:
Pruszkowiak, wrzuć jakiegoś chociaż jednego fotexa nowej fury. Pamiętam jak miałeś jeszcze variata czarnego a tu już prawie 9 lat minęło z A4.
Pogratulować zakupu i bezawaryjności
- Pruszkowiak
- Forum Master
- Kontakt:
phanteon pisze:Pruszkowiak, wrzuć jakiegoś chociaż jednego fotexa nowej fury. Pamiętam jak miałeś jeszcze variata czarnego a tu już prawie 9 lat minęło z A4.
Taa...ja długo autem jeżdżę - A4 poszło do Kościerzyny, więc na Pomorze golfik w domu był do końca 2013 roku ale jeszcze jeździ
ledman pisze:Pruszkowiak, Accorada kupiłeś? Kurde jak one trzymają cenę
Graty
Ta tak zwany accordeon VIII generacji po lifcie - ceny trzymają skubane, ale nie mogłem znaleźć nic z VAG - jak był egzemplarz ładny to cena przekraczała mój budżet i trzeba było by jechać do Niemiec, bo w Polszy ładne B8 z dobrym wyposażeniem kupić graniczy z cudem
Auto z salonu polskiego i z maksymalnym wyposażeniem jakie oferował producent z 2 litrową benzyną -fotele skórzane elektrycznie ustawiane z pamięcią oraz grzanymi dupami przód, szyber, navi, kamera cofania, czujniki przód i tył, bixenon z doświetlaniem zakrętów, składane elektrycznie lusterka, automatycznie zmienia światła drogowe/mijania, zmieniarka CD, DVD , lusterko wewnętrzne fotochrom, bluetooth, USB,AUX, 11 głośników z subwooferem...tego za taką kasę VAG nie oferuję więc padło na japońca z 2 litrowym VTEC bez turbo i dwumasowego koła oraz rozrząd na łańcuchu
Jak mi brakowało tego kręcenia na obrotach po tylu latach jeżdżenia klekotem.... 3 bieg na licznku 150km/h i przy 7tys obr/min jest odcinka
Generalnie jeśli chodzi o osiągi to szału ni ma - odczuwa się brak turbo, ale od 3500 tys. obr/min włącza się VTEC i jest przyjemnie
Silnik na wtrysku pośrednim, więc bardzo dobrze toleruje LPG
Wrzucę zdjęcia wkrótce
Pruszkowiak, robi na odcince lututututu, jak na prawdziwa Honde przystalo?
- Pruszkowiak
- Forum Master
- Kontakt:
phanteon pisze:Pruszkowiak, robi na odcince lututututu, jak na prawdziwa Honde przystalo?
jest na biegu jałowym ustawione fabrycznie przy około 4000tys. obrotów i robi łututututu
phanteon jak skoda ???