Jasny gwint. Marzeniedzejson pisze:truckman kozak!
ja tutaj to tylko zostawię, bo ziomeczek zrobił to.. kolejny raz!
tata kupił, było 1,6.. Piotrek przejął, wyremontowali całkowicie od strony mechancznej i wsadzili VR6 który wcześniej też przeszedł remont, znudził się szybko. teraz jeździ R32, a tak gra:
http://www56.zippyshare.com/v/mdWo3iRx/file.html
Kącik posiadaczy variantów
Moderator: VIP
Re: Kącik posiadaczy variantów
truckman, Ty jeszcze masz golfa ile CI pali ??
Dawno mnie tu nie było... sdik nadal śmiga mamusia bmw e46 śmiga ale trzeba kupić kombi - syn w drodze.
Niestety e46 w "kombi" nie grzeszy wielkością i wybór padnie prawdopodobnie na borę/golfa co wy na to Panowie ? plus LPG oczywiście
Dawno mnie tu nie było... sdik nadal śmiga mamusia bmw e46 śmiga ale trzeba kupić kombi - syn w drodze.
Niestety e46 w "kombi" nie grzeszy wielkością i wybór padnie prawdopodobnie na borę/golfa co wy na to Panowie ? plus LPG oczywiście
lama mechaniczna ;D
Re: Kącik posiadaczy variantów
sebcio pisze:truckman, Ty jeszcze masz golfa ile CI pali ??
300 km robię mniej wiecej na butli. Pali duzo bo wiadomo cały czas ogień i automat. Polecam kupić 2.3, z perspektywy czasu uważam, że eksploatacja jest niewiele droższa, a nieco więcej mocy akurat by wystarczyło do spokojnej jazdy, a nie jak 2.0. 160 na autostradzie i nie chcesz więcej bo słyszysz jak auto błaga ODPUŚĆ
To jest inny golf sebcio w lutym kupiłem, jak się burakowoz znudził. Menda w dodatku sie popsuła jak już ja wystawić miałem.
Przyzwyczajony do jazdy lewymtruckman pisze: na autostradzie i nie chcesz więcej bo słyszysz jak auto błaga ODPUŚĆ
mkIII: viewtopic.php?f=88&t=460254&p=5542641#p5542641" onclick="window.open(this.href);return false;
mkIV: viewtopic.php?f=89&t=563488" onclick="window.open(this.href);return false;
mkIV: viewtopic.php?f=89&t=563488" onclick="window.open(this.href);return false;
- Pruszkowiak
- Forum Master
- Kontakt:
- BLIND
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Pruszkowiak
Ex Mk3: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=161&t=91211
Ex 20 Jahre GTI TDI by BLIND: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 4#p5543644
Ex 20 Jahre GTI TDI by BLIND: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 4#p5543644
- Skurczybyk.
- Ma gadane
- Auto: Bora Wariant Special
- Silnik: ASZ
Witam i Pozdrawiam wszystkich wariantowców! Jest jakiś forumowicz z okolic Środy Wlkp? Pytam bo nie mam z kim browara wypić
Moja Bora Black Edition > viewtopic.php?f=89&t=623479
- Pruszkowiak
- Forum Master
- Kontakt:
truckman, no bardzo ładnie się prezentuje
duża felga automat to musi palić
2.0 czytałem że nie do zaje.... silnik. Tylko lubi czasem olej. Pierścienie wadliwe czy coś .
a te 2.3 to też udana konstrukcja? bo mam wrażenie że są tańsze golfy/bory z tym silnikiem ???
duża felga automat to musi palić
2.0 czytałem że nie do zaje.... silnik. Tylko lubi czasem olej. Pierścienie wadliwe czy coś .
a te 2.3 to też udana konstrukcja? bo mam wrażenie że są tańsze golfy/bory z tym silnikiem ???
lama mechaniczna ;D
- Pruszkowiak
- Forum Master
- Kontakt:
Tak accord VIII po lifcie na pełnym wypasie wersja executive (najbogatsza) 2.0 VTEC 156KM z polskiego salonu - stara dobra konstrukcja na łańcuchu, bez turbo i super się gazuje jakby co - ale nie zamierzam zakładać LPG.Podoba mi się linia tego auta i jeszcze będzie długo świeżo wyglądać moim zdaniem.Dużo salonowych zadbanych jest accordów na allegro - jest w czym wybierać i są bogato wyposażone. Szukałem długo A4 B8 ale za cholerę nie mogłem trafić coś zadbanego - a jak ładny to cena zabija, więc odpuściłem sobie VAG - za dużo niższą kwotę honda oferuję też fajny komfort.truckman pisze:Pruszkowiak, accorda?
A4 B6 jest jakby co do sprzedania
Jak w hondzie klęknie mi sprzęgło to kosztuje 1000zł całość a w B8 2.0TDI 3300zł komplet - wybór moim zdaniem jest prosty tym bardziej, że mało teraz jeżdżę.
2.3 V5 u nas ten silnik nie popularny i nie doceniony - wolnossak, rozrząd na łańuchu i ma płasko rozłożony moment obrotowy - bardzo dobra jednostka, czego chcieć więcej
bo Janusz chce 1.9a te 2.3 to też udana konstrukcja? bo mam wrażenie że są tańsze golfy/bory z tym silnikiem ???
Myślę, że nie te lata, u mnie już coś zaczyna gubić płyn chłodniczy, ale nie zauważyłem wycieku.2.0 czytałem że nie do zaje.... silnik. Tylko lubi czasem olej. Pierścienie wadliwe czy coś .