peppa_814 pisze: Założyłem tak jak było na starym, przynajmniej tak mi się wydaje.
Słowo klucz
Przyznaj się, młotkiem naparzałeś zamiast palnikiem podgrzaćpeppa_814 pisze: Próbowałem, ale się połamało.
Moderator: VIP
peppa_814 pisze: Założyłem tak jak było na starym, przynajmniej tak mi się wydaje.
Przyznaj się, młotkiem naparzałeś zamiast palnikiem podgrzaćpeppa_814 pisze: Próbowałem, ale się połamało.
sebekgolf pisze:Przyznaj się, młotkiem naparzałeś zamiast palnikiem podgrzać
Robson91 pisze:Młotek każdy ma nawet kilka a palnik to już nie
Moc nie bierze się z powietrza. Po programie powinno być na zbliżonym poziomie.Dratwa pisze: Jest jakaś szansa, że po programie spalanie nie wzrośnie?
Spalanie zależy w największym stopniu od białkowego łącznika pedałów z kierownicą.Dratwa pisze:7,5l/100 km ON w mieście, silnik ALH, jeszcze seryjny. Jest jakaś szansa, że po programie spalanie nie wzrośnie?...
Do tej pory jeździłem dłubniętym Z20LET i niestety zadowolenie z jazdy przegrywało z rachunkami za benzynę.macabra_ pisze:Zadowoleni z jazdy spalania nie liczą
Fajnie to się zwijało. Z28NET w Vectrze też robiło robotę.Barton_ pisze:Z20LET
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości