Kącik posiadaczy MK4
Moderator: VIP
Kącik posiadaczy MK4
jhosef, a masz moze jakis nr/oznaczenie tego?
Robson91, tak chcialem zrobic, ale nima tu blisko zadnego szrota co by czworka jakas stala.
Robson91, tak chcialem zrobic, ale nima tu blisko zadnego szrota co by czworka jakas stala.
Re: Kącik posiadaczy MK4
może być passat itpKoJ@K pisze:
Wysłane z mojego LT26i przy użyciu Tapatalka
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=533635" onclick="window.open(this.href);return false; powoli do przodu...
Kącik posiadaczy MK4
Szary perlisty 3B0857561BY20 3,15 ojroKoJ@K pisze:jhosef, a masz moze jakis nr/oznaczenie tego?
Nakładka szara perlista 7E0857563Y20 0.45 ojro
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
KoJ@K, w wielu autach były takie same...
Amarok, Caddy, Eos, Lupo, Passat, Polo, Sharan, Touran, Transporter, Alhambra, Altea, Arosa, Cordoba Ibiza, Leon, Toledo, Fabia, Octavia, Superb
Amarok, Caddy, Eos, Lupo, Passat, Polo, Sharan, Touran, Transporter, Alhambra, Altea, Arosa, Cordoba Ibiza, Leon, Toledo, Fabia, Octavia, Superb
Kącik posiadaczy MK4
Qto, znalazlem inny temat w ktorym podales nr czesci - 14zl w aso skody. dzieki
- kostek007
- Gadatliwa bestia
Re: Kącik posiadaczy MK4
Kojak do Chorzowa jedz na wiejska tam stoi bora na czesci
Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
- Qto
- _
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
ja bym chyba tego tematu nie potrafił znaleźćKoJ@K pisze:Qto, znalazlem inny temat w ktorym podales nr czesci - 14zl w aso skody
edit: znalazłem, ale chwilę to trwało ...dodałem trochę info odnośnie części
Kącik posiadaczy MK4
Zaobserwowaliście od czego zależy licowanie zderzaka z błotnikiem? Kumplowi oddałem zderzak do lakierowania a na ten czas założyłem stary który był po dzwonie. Poobijany strasznie z prawej, ale lewa strona licuje idealnie, że aż się nie mogłem na to napatrzeć^^
Bo ten drugi co mam to zawsze 1,5cm się opuszcza w rejonie ślizgu...
I teraz nie jestem do końca pewien czy to jest kwestia ślizgu czy całego zderzaka...Były jakieś kosmetyczne różnice w blacharce po lifcie czy tylko zmienili gamę silników?
Bo ten drugi co mam to zawsze 1,5cm się opuszcza w rejonie ślizgu...
I teraz nie jestem do końca pewien czy to jest kwestia ślizgu czy całego zderzaka...Były jakieś kosmetyczne różnice w blacharce po lifcie czy tylko zmienili gamę silników?
Kącik posiadaczy MK4
masz ten wsad juz czy jeszcze potrzebujesz ??Dzizas pisze:Dysponuje ktoś wsadem do zegarów 1J5 920 846 C
- Qto
- _
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
SylVWia, siemasz
Panowie lampowcy... ori xen vs normalny lampion na przekaźnikach - co będzie świeciło lepiej ? Zakładamy bdb stan obydwóch lamp. Z dobrych H7 na przekaźnikach jestem zadowolony... ale myślę o xenie i nie wiem jak to wypadnie. Czy przekaźniki (wyższe napięcie dochodzące do wtyczki lampy) coś dają w przypadku lamp wyładowczych ?
Panowie lampowcy... ori xen vs normalny lampion na przekaźnikach - co będzie świeciło lepiej ? Zakładamy bdb stan obydwóch lamp. Z dobrych H7 na przekaźnikach jestem zadowolony... ale myślę o xenie i nie wiem jak to wypadnie. Czy przekaźniki (wyższe napięcie dochodzące do wtyczki lampy) coś dają w przypadku lamp wyładowczych ?
Kącik posiadaczy MK4
Panowie próbował ktoś taką osłonę? olx.pl/m/oferta/oslona-silnika-metalowa-golf-iv-octavia-audi-a3-seat-leon-CID5-ID4XwVW.html?code=a59e62a4e2 pasuje to do każdego silnika? Ciekawe czy nie będzie leżeć na ziemi na glebie
Moje Mk4 VR5 .:R23 & 25TH Mix:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=558583" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=558583" onclick="window.open(this.href);return false;