Kącik posiadaczy MK4
Moderator: VIP
Kącik posiadaczy MK4
FMIC do seryjnego ALH sprawuje się dobrze czy powoduje turbo dziurę? W planach mam tylko program. Przy takich temperaturach, jakie teraz mamy, czuje spadek mocy. Może to przez przyzwyczajenie, a może rzeczywiście ciepłe powietrze powoduje takie rzeczy.
Using Tapatalk
Re: Kącik posiadaczy MK4
Tylko żeby go doładowywał do końcasebekgolf pisze:Futury nie kupuj, są z nimi problemy. Natomiast seria Plus jest jak najbardziej OK. Ewentualnie Exide, obecnie to jeden koncern. Co do wielkości to ja bym brał okolice 70 jak tylko w podstawkę wejdzie i z dużym prądem rozruchowym. Wtedy łatwiej odpalić, mniej katujesz aku na rozruchu.
Wysłane z mojego Monster X5 Pro przy użyciu Tapatalka
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=533635" onclick="window.open(this.href);return false; powoli do przodu...
-
- Gadatliwa bestia
Kącik posiadaczy MK4
Panowie takie pytanie, tylną belkę można jakoś wyregulować? bo prawe koło wystaje mi bardziej niż lewe jakies 0,5 cm
Większość ma ten problemboris_kafarrow pisze:Panowie takie pytanie, tylną belkę można jakoś wyregulować? bo prawe koło wystaje mi bardziej niż lewe jakies 0,5 cm
-
- Gadatliwa bestia
Kącik posiadaczy MK4
Maggot, dzięki jak coś to mogę dać namiary na gościa, który mi to obszywał.
Using Tapatalk
Większość ma 3 mm różnicyboris_kafarrow pisze:To w takim razie jutro na tyle będą dystanse 15mm i 20 mm
Wysłane z mojego Monster X5 Pro przy użyciu Tapatalka
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=533635" onclick="window.open(this.href);return false; powoli do przodu...
Kącik posiadaczy MK4
boris_kafarrow, jak mialem zalozone na tyle dwa jednakowe to tez myslalem, ze jeden bedzie musial byc 5mm szerszy, a po zalozeniu 3mm zalatwily sprawe.
- miko
- black point
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
sebekgolf pisze:Futury nie kupuj, są z nimi problemy.
A ja mam Future 3 lata i elegancko auto pali od strzała jak nóffkamass143 pisze:Brat miał Futurę w Mk4 i padła szybko.
- daniel.wwe
- TDI PoweR
Ja tez mam Future ktora ma 5 lat. Przez pierwsze 3 zimy brak zastrzezen, pozniej podczas mrozow bylo czuc ze juz oslabla, ale zawsze dawala rade odpalic. Czuje ze tej zimy trzeba bedzie kupic nowy aku chyba ze zima bedzie lekka to moze jeszcze da rade. Ogolnie jestem zadowolony bo jakby nie bylo sporo wytrzymala. Nie wiem czy znowu kupie Future czy cos innego, bo podobno te co sa teraz produkowane sa gorszej jakosci a jak jest...
“Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty dla szybkich kierowców”
-
- Gadatliwa bestia
- Paviarotti
- Lord GTI
Kącik posiadaczy MK4
Pany, co może być, że mi Gulfa ściąga na lewo przy przyśpieszaniu? przy mocnym hamowaniu jest ok, przy braku gazu też ok.
Ostatnio:
-wymieniony magiel na nowy (z drążkami)
-wymienione sanki
-zrobiona zbieżność (pochylenie jednego koła tylko poza normą, ale to już mam od jakiegoś czasu)
-później wymieniana guma na przegubie zewnętrznym lewego koła i po tym się chyba zaczęło to ściąganie.
EDIT. Na szarpakach zero luzow
Ostatnio:
-wymieniony magiel na nowy (z drążkami)
-wymienione sanki
-zrobiona zbieżność (pochylenie jednego koła tylko poza normą, ale to już mam od jakiegoś czasu)
-później wymieniana guma na przegubie zewnętrznym lewego koła i po tym się chyba zaczęło to ściąganie.
EDIT. Na szarpakach zero luzow
Po wymianie gumy sprawdzałeś zbieżność?
Wysłane z mojego SM-T705 przy użyciu Patapalka
Wysłane z mojego SM-T705 przy użyciu Patapalka
Kupię: Wkład dojazdówki 18"
Sprzedam: 3SDM 0.01 18" 5x100 8,5J i 9,5J + Nexen N'Fera SU1
MK4 GTI TDI -> Mój szaraczek
Sprzedam: 3SDM 0.01 18" 5x100 8,5J i 9,5J + Nexen N'Fera SU1
MK4 GTI TDI -> Mój szaraczek