też brałem ten zestaw...później dowiedziałem się w ASO, że mogę samą uszczelkę kupićbjoern pisze:Maggot, weź ten zestaw naprawczy
Osram NBU - polecam
Moderator: VIP
też brałem ten zestaw...później dowiedziałem się w ASO, że mogę samą uszczelkę kupićbjoern pisze:Maggot, weź ten zestaw naprawczy
Ale ja nic nie pisałem, że robiłem cokolwiek z wahaczami Chodzi mi o nakrętki (czy co tam jest), w które się wkręca śruby od gum stabilizatora. No nic, od razu jakoś przyspawane, trochę brzydko wyszło, bo dostęp marny, ale się trzyma Ciekawy tylko bylem czy kto miał taki problem.sebekgolf pisze:Jeśli chodzi Ci o śruby które trzymają tylne poduszki/silentblocki/gumy wahacza ( te duże okrągłe) to tam jest... nakrętka a nie przyspawany gwintlwlw pisze:Chodzi mi o to, w co się wkręca te śruby.
Też tak czytałem, ale nie miałem wyboru, bo to z ubezpieczenia i po ponad roku (ok. 30 kkm) jest OK.Robson91 pisze:Sztomel, ale norglas to badziewny zamiennik wstawiło mi w SC któren ma 16 lat i 50 tyś przebiegu i po roku wygląda gorzej jak stara po 15 latach
mass143 pisze:Kojarzę jeden użytkownika z forum na szerokich zw4 chyba i Jazz Blue na XXR 527,fajnie, że było takie zróżnicowanie marek ;d
Napisz do dawmac ale chyba tylko same dare bo jr chyba nie mają a pozatym tył może dochodzić do 11"bjoern pisze:pany takie xxry są gdzies do kupienia w 19"? ale nie "dare"
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości