to kup ori lampy i do tego poziomowanie i spryski.. jezeli kiedys trafisz na kontrole drogowki to stracisz dowod tak czy tak..piotrek233 pisze:ma ktoś sprawdzonego sprzedawcę i jaka barwę najlepiej kupić, żeby nie mieć problemu z policją
Kącik posiadaczy MK4
Moderator: VIP
Kącik posiadaczy MK4
-
- Gadatliwa bestia
Re: Kącik posiadaczy MK4
kupuj 4300k, czyli białe światło i problemu nie bedzie, jeśli masz wszystko do ksenonu potrzebnemaroTdi pisze:to kup ori lampy i do tego poziomowanie i spryski.. jezeli kiedys trafisz na kontrole drogowki to stracisz dowod tak czy tak..piotrek233 pisze:ma ktoś sprawdzonego sprzedawcę i jaka barwę najlepiej kupić, żeby nie mieć problemu z policją
Kącik posiadaczy MK4
ja mam takie w skodzie i widać, że to nie żarówkaboris_kafarrow pisze:kupuj 4300k, czyli białe światło i problemu nie bedzie
czyli ori lampy, spryski i auto poziomowanieboris_kafarrow pisze:jeśli masz wszystko do ksenonu potrzebne
Kącik posiadaczy MK4
Maggot, cinek: fucktycznie nie wziąłem pod uwagę baku. Potrzebny będzie pewnie wsad od golfa z pełnym fisem, np. 1J0920846C skoro ten z passata do 260 jest.
Na starym liczniku odpalisz w razie czego, chyba że go uwalisz jakimś cudem przy sczytywaniu wsadu.
Na starym liczniku odpalisz w razie czego, chyba że go uwalisz jakimś cudem przy sczytywaniu wsadu.
- hayperekpo
- VWGolf.pl Killer
Kącik posiadaczy MK4
Qto pisze:..i nie chodzi tu o to, że program nie działa z innym kablem jak COM...tylko o to, że jest to program DOSowy a pod DOSem USB nie ruszy.
Albo poszukaj starego IBM'a (Thinkpada) z COM'em. Ja trafiłem za 150pln sztukę w idealnym stanie, z dwoma zasilaczami, stacją dokującą, ori pudłem i windą 98 na płyciearekgroszek pisze:A tak mój błąd jedynie na stacjonarce jakiejś odpalić
Re: Odp: Kącik posiadaczy MK4
To nie ma znaczenia. Ważne jaki jest numer licznika z paska.lwlw pisze: Potrzebny będzie pewnie wsad od golfa z pełnym fisem, np. 1J0920846C skoro ten z passata do 260 jest.
- arekgroszek
- Użytkownik
- Auto: GOLF IV
- Silnik: 1.8T
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
hayperekpo,
Już nawet znalazłem i to na XP już śmiga co prawda muli ale może będzie Zrobiłem szybki z tyłu na automat wg Twojej porady i chciałbym domykanie odpalić z klucza a nie mam jak
Już nawet znalazłem i to na XP już śmiga co prawda muli ale może będzie Zrobiłem szybki z tyłu na automat wg Twojej porady i chciałbym domykanie odpalić z klucza a nie mam jak
Kącik posiadaczy MK4
cinek2004, nr licznika 3b9 829 846a
Ew. tutaj jego pozostałe oznaczenia:
http://img07.allegroimg.pl/photos/orygi ... 5446064571
Jak ktoś ma pasujący wsad do tego licznika byłbym wdzięczny mega za pw
Ew. tutaj jego pozostałe oznaczenia:
http://img07.allegroimg.pl/photos/orygi ... 5446064571
Jak ktoś ma pasujący wsad do tego licznika byłbym wdzięczny mega za pw
- macabra_
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
Trochę z numerem namieszałeś Numer tego licznika to 3B0 920 846A, ja bym tu spróbował wgrać wsad od jakiegoś licznika SE np. 1J5 920 846C i powinno wszystko śmigać
-
- Forum Master
Re: Kącik posiadaczy MK4
mam ori lampy i ori spryskiwacze, więc nie ma problemu:)maroTdi pisze:to kup ori lampy i do tego poziomowanie i spryski.. jezeli kiedys trafisz na kontrole drogowki to stracisz dowod tak czy tak..piotrek233 pisze:ma ktoś sprawdzonego sprzedawcę i jaka barwę najlepiej kupić, żeby nie mieć problemu z policją
- macabra_
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
Maggot, jak coś też mogę podesłać Ci taki wsad Tylko pamiętaj żeby dla pewności zapisać sobie ten co masz teraz przed podmianą
Kącik posiadaczy MK4
arekgroszek, masz komfort 1J0 pewnie?
Ktoś wie jak zrobić automatyczne szyby z tyłu na 1C0?
Ktoś wie jak zrobić automatyczne szyby z tyłu na 1C0?