Kącik posiadaczy MK4
Moderator: VIP
- Stanley777
- Gadatliwa bestia
Kącik posiadaczy MK4
Chrzanek`, goście przerabiali już taki temat, to potem się okazało ze jak wspawali tłumik czy też skrecili na flanszy to wyszło ze końcówki w tłumiku nie są idealnie w wycięciu w dokładce wiec ja na Twoim miejscu bym przemyślał sprawę z zakupem takiej całości. Z resztą jak masz już zamontowaną dokladkę V6 to weź sobie sprawdź czy masz różnice rozmieszczenia w końcówkach ori wydechu względem wycięcia w dokładce, jeśli masz to wiedz że w.w nowym tłumiku różnica będzie jeszcze większa bo np w ori tłumiku fifki są bardziej po prawej stronie a w tym nowym są symetrycznie.
Ja jak brałem z RM Motors to wszystko na wymiar wg uznania i problem z głowy, no ale każdy robi jak uważa a to tylko moja luźna i mam nadzieje przydatna opinia
Ja jak brałem z RM Motors to wszystko na wymiar wg uznania i problem z głowy, no ale każdy robi jak uważa a to tylko moja luźna i mam nadzieje przydatna opinia
Mój Były Golfik
ARL+, SkóryRecaro, CzarnyŚrodek,Tempomat, FotochromAmbient, KratkiBora, PodstopnicaNakładkiAudiTT, LamkaW8, ModułyLed6000k, DekoryAlu, FullFIS + HypeFIS, CarAudio + MFD/TV/Yatour, CzarnyFront, PrzódTyłV6, GładkaListwa, PrzelotKwas2.5", SwapHebli312/256, ZawieszenieKWv3, PoliuretanStrongFlex, TomasonTN1
Także Teeegooo... ;]]]
https://naforum.zapodaj.net/images/ba7c6910c46c.jpg
ARL+, SkóryRecaro, CzarnyŚrodek,Tempomat, FotochromAmbient, KratkiBora, PodstopnicaNakładkiAudiTT, LamkaW8, ModułyLed6000k, DekoryAlu, FullFIS + HypeFIS, CarAudio + MFD/TV/Yatour, CzarnyFront, PrzódTyłV6, GładkaListwa, PrzelotKwas2.5", SwapHebli312/256, ZawieszenieKWv3, PoliuretanStrongFlex, TomasonTN1
Także Teeegooo... ;]]]
https://naforum.zapodaj.net/images/ba7c6910c46c.jpg
- marcinnxtdi
- Użytkownik
Kącik posiadaczy MK4
Panowie czy sa jakieś różnice konstrukcyjne miedzy budą golfa iv UK a EU ? chodzi mi o gołą karoserię .
-
- Forum Master
- marcinnxtdi
- Użytkownik
- Marcin TDI
- -Diesel Power-
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
KoJ@K, ja jadę
MK4 Variant viewtopic.php?f=89&t=562077" onclick="window.open(this.href);return false;
Kącik posiadaczy MK4
KoJ@K, albo bierzecie po 50 w dowód
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=533635" onclick="window.open(this.href);return false; powoli do przodu...
- hayperekpo
- VWGolf.pl Killer
Kącik posiadaczy MK4
To git. Mojej Dzidzi dzisiaj wyszedł pierwszy ząbek, kypke ma urodziny, więc jest co oblewac.