Kącik posiadaczy MK4
Moderator: VIP
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
ja często domykam wysiadając z auta...i czasami uchylam okna jak auto stoi na słońcu - mi się przydaje
...a nawet jeśli nie...to bajer musi być
...a nawet jeśli nie...to bajer musi być
Kącik posiadaczy MK4
Qto, ogarnięte na vcp na kablu usb
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=533635" onclick="window.open(this.href);return false; powoli do przodu...
Kącik posiadaczy MK4
Ja dzisiaj z rana pod robo skorzystalem z tego, bo po wyjsciu z auta przypomnialem sobie, ze jechalem z lekko uchylona szyba, a to se mowie zamkne z piloto.
Kącik posiadaczy MK4
Hejka poradzicie mi co zrobić zeby koło na dystansie nie tarło o błotnik? Mam dystans 20mm, koło 8j 225/40/18 i jak skręcę na gwincie ap na maxa to wyglada to fajnie, ale nie chce rozwalić opony.. Odboje mam piankowe ori, ale chcąc dać twarde muszę zostawić jeden bałwanek + dopiero twarde? Czy jak? Nie ogarniam tego.. Pisałem do mapeta to napisał ze ori misza byc i do tego dopiero twarde
Re: Kącik posiadaczy MK4
Foto tej maty od wentylatora z nr ale z wersji Gb. Resztę musicie sprawdzić w etce
[img] [/img]
[img] [/img]
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Paviarotti
- Lord GTI
Kącik posiadaczy MK4
Ma ktoś numer ori dywaników welurowych do Golfa? całe czarne i obwódka taka szara (nie wiem czy ciemniejsza była i u mnie przyszarzała, ale skubańce wytrzymałe były).
W Getem są, ale tylko R, a po co mi ten znaczek w środku
W Getem są, ale tylko R, a po co mi ten znaczek w środku
- Qto
- _
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
tylko Etka milczy...a po numerze widać że europa i angol są takie sameAdek99 pisze:Foto tej maty od wentylatora z nr ale z wersji Gb. Resztę musicie sprawdzić w etce
Paviarotti, później podam Ci numer...ale z tego co kojarzę nie są już dostępne
-
- ->|<-
Re: Kącik posiadaczy MK4
A jak mam dodany NIE ori alarm do auta to też będzie działać z pilota ? Z kluczyka mam seryjnie.Qto pisze:nie jest trudno...jeśli ma się program który to ogarnie, a póki co chyba jedynym programem do czytania eepromu w tych komfortach jest VDC PRO....a że jest to program dosowy to musimy mieć kabelek RS232 i odpowiedniego lapka.Robson91 pisze:Powie mi ktoś czemu tak trudno jest aktywować domykanie szyb w module 1J0 ?
Kupię:
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
- kratki nawiewów z Bory.
" What does the World, mean to You ? "
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
- kratki nawiewów z Bory.
" What does the World, mean to You ? "
-
- Forum Master
- Qto
- _
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
iigAlisArr, dokładane centralki zwykle mają tylko opcję domykania szyb...i to każdorazowo a nie wtedy kiedy chcesz, czyli nie zostawisz auta z uchylonymi szybami nawet jeśli masz taką potrzebę.
-
- Gadatliwa bestia