Kącik posiadaczy MK7
Moderator: VIP
Kącik posiadaczy MK7
volf_66, kurczę dobra cena. Gdzie za tyle dorwałeś? Mi ktoś takie sprzed nosa sprzątnął z zimowymi oponami.
Lepiej stracić sekundę z życia, niż życie w ciągu sekundy...
- piteks
- _
- Auto: A3 8Y 2,0 190KM
- Silnik: TFSI
Kącik posiadaczy MK7
Bardzo ładne. Jakaś odmiana od Dijon'ów, których na ulicy jest sporo. Wiem, bo sam mam
- navwiedzony
- 777
- Auto: Golf 7R
- Silnik: CJXC
Kącik posiadaczy MK7
Volf_66, faktycznie i ładne, i nieoklepane Pierwszy raz takie widzę..
Na nich kupiłeś autko czy sam je gdzieś dorwałeś?? Nie wiesz przypadkiem co to za model?
Na nich kupiłeś autko czy sam je gdzieś dorwałeś?? Nie wiesz przypadkiem co to za model?
Były: mk3 GT Colour Concept; mk3 GTI TDI 20 Jahre; mk4 GTI TDI Exclusive; mk7 1.4 Highline z DSG
- piteks
- _
Kącik posiadaczy MK7
Panowie mam do Was pytanie. Otóż od kilku dni podczas ostrzejszego skręcania w prawo pojawia się dziwny dźwięk z okolicy lewego koła. Coś jakby głuche stuknięcie, zgrzytnięcie. Zaglądałem pod auto ale wygląda, że drążek stabilizacyjny jest O.K. Natomiast dzisiaj na autostradzie przy ok. 150 km/h pojawiło się jakby stukanie też z okolicy lewego koła. Po zwolnieniu do 14o stukanie ustąpiło. Jak ponownie dodałem gazu, to się pojawiło. Koła są dobrze dokręcone. Używałem klucza dynamometrycznego i ustawiłem go na 120 Nm (dzisiaj jeszcze raz sprawdzałem). Macie jakieś pomysły, bo może już ktoś przerabiał podobny temat? Wolałbym wiedzieć czego się mogę spodziewać niż liczyć na "wnikliwą diagnozę" szamanów z ASO. Dla których zapewne ten typ tak ma albo nic nie słychać, nic nie widać .
Kącik posiadaczy MK7
koledzy czy nasze aktualne mapy w nawigacji mają już odcinek autostrady od Rzeszowa do Tarnowa ?
Kącik posiadaczy MK7
Wczoraj w godz wieczornych palił się golf 7 koło term maltańskich efektem tego pożaru była eksplozja baku z paliwem.
" onclick="window.open(this.href);return false; filmik z pożaru.
" onclick="window.open(this.href);return false; filmik z pożaru.
Bądź jak Gołąb SRAJ NA WSZYSTKO NocneMarySquad
- piteks
- _
Kącik posiadaczy MK7
Ciężko stwierdzić najlepsze że przód jest nie tknięty a reszta jak na fotkach.
Bądź jak Gołąb SRAJ NA WSZYSTKO NocneMarySquad
- navwiedzony
- 777
Re: Kącik posiadaczy MK7
Lepiej to wypluj Tego by jeszcze brakowało żeby się "chińczyk" sfajczył...piteks pisze:czy też jakaś wada fabryczna ?
Chociaż tak w ogóle to przecież 3D, więc nawet jeśli, to myślę, że my możemy być spokojni
Były: mk3 GT Colour Concept; mk3 GTI TDI 20 Jahre; mk4 GTI TDI Exclusive; mk7 1.4 Highline z DSG
- piteks
- _
Kącik posiadaczy MK7
Taaa. Czymś się trzeba pocieszaćnavwiedzony pisze:Chociaż tak w ogóle to przecież 3D, więc nawet jeśli, to myślę, że my możemy być spokojni
Re: Kącik posiadaczy MK7
koledzy czy macie jakieś zabezpieczenie na tylnym zderzaku pod klapa bagażnika?? bo widzę ze mimo wszystko mocno się rysuje, na progach nakleiłem oryginalna folie i jest ok, zastanawiam się na czymś na tył pod klapę, ale w rozsądnej cenie i koniecznie czarne , aby się nie rzucało w oczy, macie jakieś propozycje ? http://allegro.pl/listwa-bagaznika-na-z ... 52374.html" onclick="window.open(this.href);return false;
może to jest alternatywą http://allegro.pl/show_item.php?item=51 ... d296cb1c5e" onclick="window.open(this.href);return false;
może to jest alternatywą http://allegro.pl/show_item.php?item=51 ... d296cb1c5e" onclick="window.open(this.href);return false;
- navwiedzony
- 777
Kącik posiadaczy MK7
Zobacz sobie do tematu TomaszW
viewtopic.php?f=180&t=559653&start=28" onclick="window.open(this.href);return false;
Akurat o tym dyskutowaliśmy i chyba znaleźliśmy sensowne rozwiązanie.
viewtopic.php?f=180&t=559653&start=28" onclick="window.open(this.href);return false;
Akurat o tym dyskutowaliśmy i chyba znaleźliśmy sensowne rozwiązanie.