Kącik posiadaczy MK4
Moderator: VIP
Kącik posiadaczy MK4
Gwintu na pewno nie będzie. Auto bedzie robic duzo km i ma wygladac cywilnie i byc w miare wygodne. W takim razie bede musial szukac 225/40 bo -40mm to bedzie max.
mkIII: viewtopic.php?f=88&t=460254&p=5542641#p5542641" onclick="window.open(this.href);return false;
mkIV: viewtopic.php?f=89&t=563488" onclick="window.open(this.href);return false;
mkIV: viewtopic.php?f=89&t=563488" onclick="window.open(this.href);return false;
Kącik posiadaczy MK4
wychodziły...boris_kafarrow pisze:To r32 wychodziły bez full fis ?
nawet kratki z bory niepodświetlane się zdarzały w .:R4
to zależy czy kładziesz koło czy nie , czy masz zaklepane ranty na przodzie czy nie..W&M-PITER pisze: jakie najgrubsze dystanse mi wejdą na oz aristo opona 215/40 przy gwincie mts żeby nie tarło o błotniki chodzi mi o przód i tył
U mnie /przednie koła na zbieżności ,ori błotnikach i gwincie skręconym by było na równo z tyłem, z wyjętą regulacją AP na tyle / dystans 15 mm na przodzie jest dobry .Pod duże ham ZR18 dają dystans 17/18 mm i potrafi przytrzeć na skręcie ... Na tyle mam 30 mm /można jeszcze trochę / ale u mnie jest 4 motion i reg. wahacz Jak chcesz położyć przednie koła camberem ,relokacją ,spec wahaczem to można sobie na więcej pozwolić .Na tyle to samo ,w ośce można położyć koła shimsem,podkładką stożkową pod pisate, ... i też wejdzie więcej /trzeba jeszcze wypośrodkować koła przy znacznym obniżeniu /
- xxxPALUCHxxx
- Gadatliwa bestia
Kącik posiadaczy MK4
jest gdzies temat o kolejnym eR zalozony ?gluszcz pisze:U mnie /przednie koła na zbieżności ,ori błotnikach i gwincie skręconym by było na równo z tyłem, z wyjętą regulacją AP na tyle / dystans 15 mm na przodzie jest dobry .Pod duże ham ZR18 dają dystans 17/18 mm i potrafi przytrzeć na skręcie ... Na tyle mam 30 mm /można jeszcze trochę / ale u mnie jest 4 motion i reg
______LET's GOLF______
MIGAJACA KONTROLKA AKUMULATORA / ALTERNATORA -> potrzebuje pomocy :
viewtopic.php?f=140&t=398583
MIGAJACA KONTROLKA AKUMULATORA / ALTERNATORA -> potrzebuje pomocy :
viewtopic.php?f=140&t=398583
- arekgroszek
- Użytkownik
- Auto: GOLF IV
- Silnik: 1.8T
- Kontakt:
Re: Kącik posiadaczy MK4
Problem raczej nie, mam pytanko odnośnie reakcji alarmu. Gdy zamknę autko z pilota reaguje po jakimś czasie nie tak od razu więc myślałem, że może któryś czujnik jest może uszkodzony. Reagować reaguje ale np zamykam autko i wkładam rękę przez szybę i tak do max 30s reagujexxxPALUCHxxx pisze:ja posiadam..a w czym problem?arekgroszek pisze:Posiada ktoś z was Panowie/Panie ori dozór wnętrza u siebie?
Kącik posiadaczy MK4
tak jest . Musi sie alarm uzbroic tak do 30 sekund i potem działa kontrola wnetrza.arekgroszek pisze:i tak do max 30s reaguje
- Stanley777
- Gadatliwa bestia
Kącik posiadaczy MK4
xxxPALUCHxxx, wielkie dzięki za przesłane wcześniej linki z pewnością się przydadzą i przy montażu zastosuje którąś z tych opcji
Mój Były Golfik
ARL+, SkóryRecaro, CzarnyŚrodek,Tempomat, FotochromAmbient, KratkiBora, PodstopnicaNakładkiAudiTT, LamkaW8, ModułyLed6000k, DekoryAlu, FullFIS + HypeFIS, CarAudio + MFD/TV/Yatour, CzarnyFront, PrzódTyłV6, GładkaListwa, PrzelotKwas2.5", SwapHebli312/256, ZawieszenieKWv3, PoliuretanStrongFlex, TomasonTN1
Także Teeegooo... ;]]]
https://naforum.zapodaj.net/images/ba7c6910c46c.jpg
ARL+, SkóryRecaro, CzarnyŚrodek,Tempomat, FotochromAmbient, KratkiBora, PodstopnicaNakładkiAudiTT, LamkaW8, ModułyLed6000k, DekoryAlu, FullFIS + HypeFIS, CarAudio + MFD/TV/Yatour, CzarnyFront, PrzódTyłV6, GładkaListwa, PrzelotKwas2.5", SwapHebli312/256, ZawieszenieKWv3, PoliuretanStrongFlex, TomasonTN1
Także Teeegooo... ;]]]
https://naforum.zapodaj.net/images/ba7c6910c46c.jpg
- arekgroszek
- Użytkownik
- Auto: GOLF IV
- Silnik: 1.8T
- Kontakt:
Re: Kącik posiadaczy MK4
Dzieki za wyjasnienie kolego krzyzak, z poczatku myslalem ze cos spartoliłem przy montażu ale jednak działa jak powinno
Kącik posiadaczy MK4
Ja nie mam i nie będę miał ,kiedyś auto miało temat .xxxPALUCHxxx pisze:jest gdzies temat o kolejnym eR zalozony ?
Kącik posiadaczy MK4
Panowie które odboje wybrać ? Potrzebuje na przód i tył.
Gwint to kw var 1 .
http://www.mapet-tuning.com/sklep/osony ... s07hek4qs2" onclick="window.open(this.href);return false;
Gwint to kw var 1 .
http://www.mapet-tuning.com/sklep/osony ... s07hek4qs2" onclick="window.open(this.href);return false;
TOLEDO ----> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=562978" onclick="window.open(this.href);return false;
- golf3dawid
- Forum Master
Kącik posiadaczy MK4
Pany tak to wygląda u mnie w AKLu, skrócał ktoś? Trzeba by rzeźbić żeby to ogarnąć Jakieś pomysły czy odpuścić sobie temat?
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Mój Golf MK4 Smoked Front
Mój Golf MK4 Smoked Front
- macabra_
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
aktualnie mam ten sam problem, na przód są jeszcze spoko więc zostaną ale na tył nie wiem co wybrać do amortyzatorów H&R, w których średnica tłoczyska ma około 13mmmarkk pisze:Panowie które odboje wybrać ? Potrzebuje na przód i tył.
Gwint to kw var 1 .
Kącik posiadaczy MK4
markk, i macabra_, Wy chcecie klipsy, twarde odboje czy pianki? No i co ma byc na tym za set?
golf3dawid, ale masz kape.
golf3dawid, ale masz kape.
- macabra_
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
Skontaktowałem się z H&R i otrzymałem info, że do amortyzatorów, które mam nie ma dedykowanego zestawu odbojów i montuje się seryjne
KoJ@K, no właśnie zastanawiam się co wrzucić, będzie 215/40 na 9j et35 + dystans 20mm więc będę musiał dopasować sobie tak żeby opierał się na odbojach przy dobiciu, także zastanawiam się czy nie zostawić ori pianek i ewentualnie dorzucić klipsy gdyby było mało
KoJ@K, no właśnie zastanawiam się co wrzucić, będzie 215/40 na 9j et35 + dystans 20mm więc będę musiał dopasować sobie tak żeby opierał się na odbojach przy dobiciu, także zastanawiam się czy nie zostawić ori pianek i ewentualnie dorzucić klipsy gdyby było mało