chyba tak..ale koszt ramki jest nieduzy..jakies 15złStanley777 pisze:Panowie czy do środkowej kratki z bory jest konieczna ta ramka montażowa?
w zeszlym tygodniu kupowalem
Moderator: VIP
chyba tak..ale koszt ramki jest nieduzy..jakies 15złStanley777 pisze:Panowie czy do środkowej kratki z bory jest konieczna ta ramka montażowa?
w sumie to dobrze jak jest, aczkolwiek ja zanim podłączyłem podświetlenie (a z dobry rok mi zeszło zanim znalazłem na to czas ) jeździłem bez niej i się trzymałaStanley777 pisze:Panowie czy do środkowej kratki z bory jest konieczna ta ramka montażowa?
mam nadzieję że znikną także problemy jakie ja miałem z zamówieniem u Was Nie wiem czy pamiętasz...zawsze mogę przypomnieć - niby "pierdoła", ale ja lubię konkrety i mnie te "pierdoły" zraziłyGETem pisze:Dostawy realizujemy w ciągu max 7 dni
Podzielam zdanie, ceny niskie ale nie szło to w parze z dobrym kontaktem czy terminową wysyłką.Qto pisze: niby "pierdoła", ale ja lubię konkrety i mnie te "pierdoły" zraziły
GETem pisze:max 7 dni
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości