Kącik posiadaczy MK4
Moderator: VIP
Kącik posiadaczy MK4
szczyku, one maja takie końcówki chromowane, więc dla tego myślę nad nimi i w dodatku fajnie, delikatnie są zagięte do dołu co do diesla pasuje
mkIII: viewtopic.php?f=88&t=460254&p=5542641#p5542641" onclick="window.open(this.href);return false;
mkIV: viewtopic.php?f=89&t=563488" onclick="window.open(this.href);return false;
mkIV: viewtopic.php?f=89&t=563488" onclick="window.open(this.href);return false;
Kącik posiadaczy MK4
Jakie według was są najlepsze zapachy CALIFORNIA CAR SCENTS ?
Ja przerobiłem CORONADO CHERRY - utrzymywał się ponad 3 miesiące , ładny , większości osób się podobał.
BALBOA BUBBLEGUM - słabszy , około 2 miesiące , dość słodki
wiśnia wygrywa , co polecicie mi teraz?
Ja przerobiłem CORONADO CHERRY - utrzymywał się ponad 3 miesiące , ładny , większości osób się podobał.
TOLEDO ----> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=562978" onclick="window.open(this.href);return false;
Kącik posiadaczy MK4
Wszystko przereklamowane juz jest więc polecam slonine Wedzona na urozmaicenie upodoban
Re: Kącik posiadaczy MK4
jeśli u siebie to uskuteczniasz to współczuje pasażeromkypke pisze:Wszystko przereklamowane juz jest więc polecam slonine Wedzona na urozmaicenie upodoban
TOLEDO ----> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=562978" onclick="window.open(this.href);return false;
Jakim cudem Wam to tyle wytrzymuje, u mnie zawsze po 2 tygodniach można zapomnieć o zapachu i to zaczynając całkiem oszczędnie.markk pisze:Jakie według was są najlepsze zapachy CALIFORNIA CAR SCENTS ?
- macabra_
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
Według mnie to przereklamowane badziewie raz kupiłem wiśniową i nie zachwycało to ani zapachem, ani trwałością
Kącik posiadaczy MK4
btard, mozliwe, ze juz jestes do tego zapachu na tzle przyzwyczajony i go nie czujesz po wejsciu do auta. Jak dla mnie to wisnia jest najmocniejsza i pachnie fh uj dlugo, nie raz mi sie pytali czym tak pachnie, a puszka juz np ma ze 3 miechy. Na intensywnosc wplywa min pora roku, latem i w cieplejsze dni zapachy sa intenszwniejsze niz w chlodne, zimowe. No i jak dla mnie stosunek ceny do czasu ile pachnie jest git. Fajna tez jest pinacolada z BAHAMA - patyczki do nawiewow. Ale jak wiadomo zapach to kwestia gustu.
Kącik posiadaczy MK4
http://www.mobile.de/pl/marka/vw/model/ ... 19778.html" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=89&t=450245 moja srebrna strzała;)
Panowie, mam problem z dwumasem. Od pewnego czasu się odzywal tylko jak gasilem auto, później doszło pukanie na zimnym silniku, niedawno zaczęło jakby trzasc się pod kierownicą, wibrowac i wydawać dźwięk na sprzęgle a Teraz zacząłem go słyszeć też w czasie jazdy na 1 i 2 od 900 do 1400obr. Jak myślicie, miesiac(2tysiące km) da radę jeszcze? Orientuje się ktoś jaki koszt wymiany? Nie chce się bawić w regenerację. No i jaki zestaw szukać do ARL?
A, jak się rozleci całkowicie to coś może się stać innym częścią? Zielony jestem w temacie.
A, jak się rozleci całkowicie to coś może się stać innym częścią? Zielony jestem w temacie.
- golf3dawid
- Forum Master
Kącik posiadaczy MK4
Guma balonowa z norauto 8 miesięcy pachniala Californie wziolem bo polecali ludzie ale mi zapach nie przypasowal i czuć ją z 3 miesiące więc w miarę.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Mój Golf MK4 Smoked Front
Mój Golf MK4 Smoked Front
Kącik posiadaczy MK4
Witam ponownie!
Szukałem na forum info o przeróbce klimy manualnej na climatronic kolega greg rozsyłał instrukcje jak to się robi. Jest z nim jakiś kontakt ewentualnie dysponuje ktoś tą instrukcją i mógłby wysłać?
Szukałem na forum info o przeróbce klimy manualnej na climatronic kolega greg rozsyłał instrukcje jak to się robi. Jest z nim jakiś kontakt ewentualnie dysponuje ktoś tą instrukcją i mógłby wysłać?
Kącik posiadaczy MK4
tygras, jeszcze kratki z Bory by się przydały, dokładki V6 i bym brał gdyby nie ten silnik. Cały w rdzy to ten typ tak ma
co do zapachów polecam znoszone skarpety dać pod przednie fotele i nawiew na nogi. Jazda gwarantowana. Ewentualnie stringi laseczki, żeby o minetce przypominało
co do zapachów polecam znoszone skarpety dać pod przednie fotele i nawiew na nogi. Jazda gwarantowana. Ewentualnie stringi laseczki, żeby o minetce przypominało
meine Golf LW5Z 3D AJM http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=442730" onclick="window.open(this.href);return false;
- Stanley777
- Gadatliwa bestia
Kącik posiadaczy MK4
Panowie takie pytanie czy po lekkim rozładowaniu akumulatora jest możliwość, że naładuje się on podczas jazdy za pomocą alternatora?
Dziś chciałem auto przepalić po 4 dniach postoju i zauważyłem że kondensator nie był wyłączony przy wzmacniaczu odpaliłem na klemy i wszystko śmiga.
Potem ok godziny byłem w trasie itd...
Aku nowe Bosch S4.
Może głupie pytanie, ale czy to wystarczy czy jest konieczne podpinać pod prostownik
Dziś chciałem auto przepalić po 4 dniach postoju i zauważyłem że kondensator nie był wyłączony przy wzmacniaczu odpaliłem na klemy i wszystko śmiga.
Potem ok godziny byłem w trasie itd...
Aku nowe Bosch S4.
Może głupie pytanie, ale czy to wystarczy czy jest konieczne podpinać pod prostownik
Mój Były Golfik
ARL+, SkóryRecaro, CzarnyŚrodek,Tempomat, FotochromAmbient, KratkiBora, PodstopnicaNakładkiAudiTT, LamkaW8, ModułyLed6000k, DekoryAlu, FullFIS + HypeFIS, CarAudio + MFD/TV/Yatour, CzarnyFront, PrzódTyłV6, GładkaListwa, PrzelotKwas2.5", SwapHebli312/256, ZawieszenieKWv3, PoliuretanStrongFlex, TomasonTN1
Także Teeegooo... ;]]]
https://naforum.zapodaj.net/images/ba7c6910c46c.jpg
ARL+, SkóryRecaro, CzarnyŚrodek,Tempomat, FotochromAmbient, KratkiBora, PodstopnicaNakładkiAudiTT, LamkaW8, ModułyLed6000k, DekoryAlu, FullFIS + HypeFIS, CarAudio + MFD/TV/Yatour, CzarnyFront, PrzódTyłV6, GładkaListwa, PrzelotKwas2.5", SwapHebli312/256, ZawieszenieKWv3, PoliuretanStrongFlex, TomasonTN1
Także Teeegooo... ;]]]
https://naforum.zapodaj.net/images/ba7c6910c46c.jpg