Kącik posiadaczy MK4
Moderator: VIP
Kącik posiadaczy MK4
Mają tyle mocy, że dają radę podgrzać fotel.
Mój Golf IV Generation - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=517692" onclick="window.open(this.href);return false;
BMW E93 320i
Mercedes W205 C180
Audi A3 8P
BMW E93 320i
Mercedes W205 C180
Audi A3 8P
- hayperekpo
- VWGolf.pl Killer
Kącik posiadaczy MK4
Azgorath, bezpiecznik 15A na obie strony, maty mogą być z grzanymi boczkami lub nie. Podejrzewam, że ciągną ~3-4A czyli moce rzędu 40-50W na fotel.
Re: Kącik posiadaczy MK4
Czyli tak jak myślałem, że z 50W będzie, dziękihayperekpo pisze:Azgorath, bezpiecznik 15A na obie strony, maty mogą być z grzanymi boczkami lub nie. Podejrzewam, że ciągną ~3-4A czyli moce rzędu 40-50W na fotel.
- checin
- Gadatliwa bestia
- Auto: Golf IV
- Silnik: ALH
Kącik posiadaczy MK4
Zna ktoś? http://www.regeneracja-hc.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Kupie:
- komplet spryskiwaczy lamp pod xenon
- dokładkę przednią i progi 25th
Sprzedam:
- Carbonowe dekory: listewki pionowe, panel klimatyzacji
- komplet spryskiwaczy lamp pod xenon
- dokładkę przednią i progi 25th
Sprzedam:
- Carbonowe dekory: listewki pionowe, panel klimatyzacji
-
- Gadatliwa bestia
Kącik posiadaczy MK4
Panowie, mam takie pytanie, bo jak wiadomo są tuleje do tylnej belki , jedne metalowe 69mm, drugie plastikowe 72mm, które wchdzą w otwór 69mm, a rozmiar belki jest chyba jeden, czyli 69, wiec dlaczego są tez poliuretany 69 i 72 mm ?
- miko
- black point
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
Tak benzyna ma krótszą chroni głownie chłodnicę, osłona do diesli cały silnikkaracz pisze:W dolnych osłonach silnika jest różnica czy to 1.6 1.4 czy tdi?
Benzyna
Diesel
Re: Kącik posiadaczy MK4
O! Czyli mam osłonę Myślałem, że nie mam środkowej, bo tak jak mówisz - w benzynie nie zakrywa całego silnika..miko pisze:Tak benzyna ma krótszą chroni głownie chłodnicę, osłona do diesli cały silnikkaracz pisze:W dolnych osłonach silnika jest różnica czy to 1.6 1.4 czy tdi?
Benzyna
- Stanley777
- Gadatliwa bestia
Kącik posiadaczy MK4
boris_kafarrow, ja jak zmieniałem komplet poliuretanów to na tył do swojego pakowałem żółte o wymiarze Fi 72mm.
Też się obawiałem że nie wejdzie, bo jak wiadome u siebie też mam otwór 69mm.
Nawet dzwoniłem do sprzedawcy mówię mu jaka sytuacja itd a on odpowiedział spokojnym głosem... (Natrudzisz się, ale wejdzie na 100%)
Bez tego amatorskiego przyrządu ciężko to wślizgnąć ale jak już siądzie i powoli idzie to gęba momentalnie uśmiechnięta
PS: Swoją drogą, to gdzie Ty znalazłeś poliuretan na tylną belkę o wymiarze 69mm? (Chyba tylko na Mapecie )
Też się obawiałem że nie wejdzie, bo jak wiadome u siebie też mam otwór 69mm.
Nawet dzwoniłem do sprzedawcy mówię mu jaka sytuacja itd a on odpowiedział spokojnym głosem... (Natrudzisz się, ale wejdzie na 100%)
Bez tego amatorskiego przyrządu ciężko to wślizgnąć ale jak już siądzie i powoli idzie to gęba momentalnie uśmiechnięta
PS: Swoją drogą, to gdzie Ty znalazłeś poliuretan na tylną belkę o wymiarze 69mm? (Chyba tylko na Mapecie )
Mój Były Golfik
ARL+, SkóryRecaro, CzarnyŚrodek,Tempomat, FotochromAmbient, KratkiBora, PodstopnicaNakładkiAudiTT, LamkaW8, ModułyLed6000k, DekoryAlu, FullFIS + HypeFIS, CarAudio + MFD/TV/Yatour, CzarnyFront, PrzódTyłV6, GładkaListwa, PrzelotKwas2.5", SwapHebli312/256, ZawieszenieKWv3, PoliuretanStrongFlex, TomasonTN1
Także Teeegooo... ;]]]
https://naforum.zapodaj.net/images/ba7c6910c46c.jpg
ARL+, SkóryRecaro, CzarnyŚrodek,Tempomat, FotochromAmbient, KratkiBora, PodstopnicaNakładkiAudiTT, LamkaW8, ModułyLed6000k, DekoryAlu, FullFIS + HypeFIS, CarAudio + MFD/TV/Yatour, CzarnyFront, PrzódTyłV6, GładkaListwa, PrzelotKwas2.5", SwapHebli312/256, ZawieszenieKWv3, PoliuretanStrongFlex, TomasonTN1
Także Teeegooo... ;]]]
https://naforum.zapodaj.net/images/ba7c6910c46c.jpg
- majster heniek
- Forumowy spamer :)
- Auto: ni ma
- Silnik: nima
Kącik posiadaczy MK4
PW poszłoStanley777 pisze:Jest gdzieś takie coś do kupienia czy raczej pasuje wzorować się na uszczelce od turbo i na podstawie jej stworzyć taką kryzę?
Wiadome zwykłe kryzy pod rurę 2.5 cala nie trudno jest ogarnąć a jak właśnie wygląda kwestia spasowania pod turbo?
- golf3dawid
- Forum Master
Kącik posiadaczy MK4
Ja mam w swoim AKL osłonę na cały silnik , pasowała bardzo dobrze
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Mój Golf MK4 Smoked Front
Mój Golf MK4 Smoked Front
- majster heniek
- Forumowy spamer :)
- Auto: ni ma
- Silnik: nima
Kącik posiadaczy MK4
Stanley777, Miło było pogadać , jak potrzeba to służę pomocąmajster heniek pisze: Stanley777 napisał(a):Jest gdzieś takie coś do kupienia czy raczej pasuje wzorować się na uszczelce od turbo i na podstawie jej stworzyć taką kryzę?
Wiadome zwykłe kryzy pod rurę 2.5 cala nie trudno jest ogarnąć a jak właśnie wygląda kwestia spasowania pod turbo?
PW poszło