Kącik posiadaczy MK4
Moderator: VIP
- checin
- Gadatliwa bestia
- Auto: Golf IV
- Silnik: ALH
Kącik posiadaczy MK4
ok, dzięki a jeszcze jedno jaki gwint ma antena dachowa?
Kupie:
- komplet spryskiwaczy lamp pod xenon
- dokładkę przednią i progi 25th
Sprzedam:
- Carbonowe dekory: listewki pionowe, panel klimatyzacji
- komplet spryskiwaczy lamp pod xenon
- dokładkę przednią i progi 25th
Sprzedam:
- Carbonowe dekory: listewki pionowe, panel klimatyzacji
Kącik posiadaczy MK4
Apropo anteny to jeśli czasem gubi mi zasięg na każdym radiu rmf,zetka itd to wina anteny czy cos innego moglo sie sypnac?
Re: Kącik posiadaczy MK4
Za 16,500 to jeszcze długo powisisliwa404 pisze:I mój na sprzedaż, wisi na forum i olx:bigok:
ori radio czy nie, jesli nie ori to masz separator?karacz pisze:Apropo anteny to jeśli czasem gubi mi zasięg na każdym radiu rmf,zetka itd to wina anteny czy cos innego moglo sie sypnac?
szczyku pisze:ori radio czy nie, jesli nie ori to masz separator?karacz pisze:Apropo anteny to jeśli czasem gubi mi zasięg na każdym radiu rmf,zetka itd to wina anteny czy cos innego moglo sie sypnac?
ori MFD, traci a czasem szumi po prostu
Kącik posiadaczy MK4
Panowie, co jest przyczyną w klimatroniku "falowania obrotów", brak wszystkich biegów czasem wgl jak by dmuchawa nie startowała?
Kupię:
- Wahacze regulowane do 4motion
- Gwint 4 motion
Moje MK4 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=579960" onclick="window.open(this.href);return false;
- Wahacze regulowane do 4motion
- Gwint 4 motion
Moje MK4 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=579960" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Odp: Kącik posiadaczy MK4
Dziwne co mówisz, ty takie pewnie za 10 kupujesz.btard pisze:Za 16,500 to jeszcze długo powisisliwa404 pisze:I mój na sprzedaż, wisi na forum i olx:bigok:
Dobrze ze inni nie są tacy sprytni i od wczoraj już dwa konkretne odzewy.
- Paviarotti
- Lord GTI
Kącik posiadaczy MK4
16,5 za całkowicie seryjnego gulfa z 2001 no ale może ktoś się skusi.btard pisze:Za 16,500 to jeszcze długo powisi
- Stanley777
- Gadatliwa bestia
Kącik posiadaczy MK4
Ponawiam pytanie
Z pewnością ogarniał ktoś z was kompletny przelot z kwasu i moje pytanie odnośnie kryzy/flanszy co wychodzi z turbo...
Jest gdzieś takie coś do kupienia czy raczej pasuje wzorować się na uszczelce od turbo i na podstawie jej stworzyć taką kryzę?
Wiadome zwykłe kryzy pod rurę 2.5 cala nie trudno jest ogarnąć a jak właśnie wygląda kwestia spasowania pod turbo?
Z pewnością ogarniał ktoś z was kompletny przelot z kwasu i moje pytanie odnośnie kryzy/flanszy co wychodzi z turbo...
Jest gdzieś takie coś do kupienia czy raczej pasuje wzorować się na uszczelce od turbo i na podstawie jej stworzyć taką kryzę?
Wiadome zwykłe kryzy pod rurę 2.5 cala nie trudno jest ogarnąć a jak właśnie wygląda kwestia spasowania pod turbo?
Mój Były Golfik
ARL+, SkóryRecaro, CzarnyŚrodek,Tempomat, FotochromAmbient, KratkiBora, PodstopnicaNakładkiAudiTT, LamkaW8, ModułyLed6000k, DekoryAlu, FullFIS + HypeFIS, CarAudio + MFD/TV/Yatour, CzarnyFront, PrzódTyłV6, GładkaListwa, PrzelotKwas2.5", SwapHebli312/256, ZawieszenieKWv3, PoliuretanStrongFlex, TomasonTN1
Także Teeegooo... ;]]]
https://naforum.zapodaj.net/images/ba7c6910c46c.jpg
ARL+, SkóryRecaro, CzarnyŚrodek,Tempomat, FotochromAmbient, KratkiBora, PodstopnicaNakładkiAudiTT, LamkaW8, ModułyLed6000k, DekoryAlu, FullFIS + HypeFIS, CarAudio + MFD/TV/Yatour, CzarnyFront, PrzódTyłV6, GładkaListwa, PrzelotKwas2.5", SwapHebli312/256, ZawieszenieKWv3, PoliuretanStrongFlex, TomasonTN1
Także Teeegooo... ;]]]
https://naforum.zapodaj.net/images/ba7c6910c46c.jpg
Re: Odp: Kącik posiadaczy MK4
jeśli masz ori mfd, i ori antenę gps, to cię lekko zmartwie, te anteny lubią się rozczelniac i szlag je trafia. Ale jeśli nie masz ori anteny to problem pewnie tkwi w samym kablu antenowym.karacz pisze:szczyku pisze:ori radio czy nie, jesli nie ori to masz separator?karacz pisze:Apropo anteny to jeśli czasem gubi mi zasięg na każdym radiu rmf,zetka itd to wina anteny czy cos innego moglo sie sypnac?
ori MFD, traci a czasem szumi po prostu
- macabra_
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
no cena trochę pocisk biorąc pod uwagę, że w sumie golas no ale rynek zweryfikujePaviarotti pisze:16,5 za całkowicie seryjnego gulfa z 2001 no ale może ktoś się skusi.
Kącik posiadaczy MK4
eee tam golas, lampy usy, przod prawie jak xenon to juz plus 2000PLN wiecej;)
viewtopic.php?f=89&t=450245 moja srebrna strzała;)