zmieniarke mam a AUXa jeszcze nie podłaczyłem. Gniazdo mam ale jakos nie moge sie zebrackaracz pisze:Ma ktoś w swoim MFD podłączoną zmieniarkę i wyjście na auxa?
Kącik posiadaczy MK4
Moderator: VIP
Re: Kącik posiadaczy MK4
Kącik posiadaczy MK4
Panowie nakrętka piasty przedniej w MK4 z 2001r TDI na jaki klucz jest? nie mam dostępu teraz do samochodu a musze kupic klucz
oswoić autyzm, http://www.michalautyzm.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
seria ALH 90 km-->>soft-->>127km-->>wtryski ASV+ ASO Damian ppp ==145km
Kącik posiadaczy MK4
32mm z tego co pamiętam. Ale są 2 rodzaje. 6 lub 12 kątna. To lepiej kupić 12kątną, bo 6 są rzadziej
meine Golf LW5Z 3D AJM http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=442730" onclick="window.open(this.href);return false;
- majster heniek
- Forumowy spamer :)
- Auto: ni ma
- Silnik: nima
Kącik posiadaczy MK4
nakrętka jest 12 kątna , po wykręceniu zalecana wymiana na nowąjoseph82 pisze: 12 kątna
dzieki a w lewym przednim kole gwint tej nakrętki jest normalny?tzn dokręcam zgodnie z ruchem wskazówek zegara?
oswoić autyzm, http://www.michalautyzm.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Są jakieś dwójniki, czy przejsciówki? bo z tego co widzę to aux wchodzi w to wejście gdzie jest podpięta zmieniarka ( niebieska wtyczka)krzyzak pisze:zmieniarke mam a AUXa jeszcze nie podłaczyłem. Gniazdo mam ale jakos nie moge sie zebrackaracz pisze:Ma ktoś w swoim MFD podłączoną zmieniarkę i wyjście na auxa?
- majster heniek
- Forumowy spamer :)
- Auto: ni ma
- Silnik: nima
Kącik posiadaczy MK4
oba gwinty jednakoweLampart pisze:dzieki a w lewym przednim kole gwint tej nakrętki jest normalny?tzn dokręcam zgodnie z ruchem wskazówek zegara?
Ale się czysto na głównej stronie zrobiło zielone , niebieskie i czarne poznikało
Ostatnio zmieniony pn paź 27, 2014 20:38 przez majster heniek, łącznie zmieniany 1 raz.
Kącik posiadaczy MK4
ale jak zmieniałem przegub to nakrętka z nowym przegubem była o dziwo 6kątna
meine Golf LW5Z 3D AJM http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=442730" onclick="window.open(this.href);return false;
Kącik posiadaczy MK4
a powiem szczerze ze zapomiałem jak to sie podłacza, bo kiedys greg mi powiedział ale jeszcze wtedy nie miałem ori wejscie AUX zapomoało mi siekaracz pisze:Są jakieś dwójniki, czy przejsciówki? bo z tego co widzę to aux wchodzi w to wejście gdzie jest podpięta zmieniarka ( niebieska wtyczka)
- golf3dawid
- Forum Master
Kącik posiadaczy MK4
Kupię włącznik świateł polo chrom wersja halogen i rączki pod dekory żeby sobie wyszczotkować PW jak coś.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Mój Golf MK4 Smoked Front
Mój Golf MK4 Smoked Front
ja mam, w czyms pomoc?karacz pisze:Ma ktoś w swoim MFD podłączoną zmieniarkę i wyjście na auxa?
viewtopic.php?f=89&t=450245 moja srebrna strzała;)
Panowie zacznijmy temat termostatu przed zimą.
Mam taki problem że auto po nagrzaniu na biegu jałowym przy nadmuchu ciepłym na 2 biegu (zwykła klima) temp spada do 70 stopni. Czy to normalne?? Temp na dworze -1.5 stopnia. Dodam że wąż od termostatu zimny. Gdzie może być przyczyna?
Mam taki problem że auto po nagrzaniu na biegu jałowym przy nadmuchu ciepłym na 2 biegu (zwykła klima) temp spada do 70 stopni. Czy to normalne?? Temp na dworze -1.5 stopnia. Dodam że wąż od termostatu zimny. Gdzie może być przyczyna?
Ja mam zmieniarke usb z aux i ona ma rozgaleznik, ze mozesz wpic tez ori zmieniarke cd, czy dziala nie wiem bo wywalilem zbedny balast z autakaracz pisze:Są jakieś dwójniki, czy przejsciówki? bo z tego co widzę to aux wchodzi w to wejście gdzie jest podpięta zmieniarka ( niebieska wtyczka)krzyzak pisze:zmieniarke mam a AUXa jeszcze nie podłaczyłem. Gniazdo mam ale jakos nie moge sie zebrackaracz pisze:Ma ktoś w swoim MFD podłączoną zmieniarkę i wyjście na auxa?
Powitać wszystkich w nowym kąciku
Mam takie pytanie jaki akumulator do 1.6sr ?
Chodzi mi o takie dane jak prąd rozruchowy i ile powinien mieć ampero godzin?
Różne podają ludzie dane dlatego wolę zapytać tutaj
Mam takie pytanie jaki akumulator do 1.6sr ?
Chodzi mi o takie dane jak prąd rozruchowy i ile powinien mieć ampero godzin?
Różne podają ludzie dane dlatego wolę zapytać tutaj