Kącik posiadaczy MK4
Moderator: VIP
-
- Mały gagatek
Kącik posiadaczy MK4
A jak mają osoby zbanowane skontaktować się z adminem aby ich odblokował? Struna7 jakie dałeś argumenty abyś został przywrócony do żywych?
Kącik posiadaczy MK4
sciany nieotynkowane, posadzka surowa, lampy nie umocowane, jakies kable kolo drzwi
i na dodatek jakis pazdzierz na srodku
Re: Kącik posiadaczy MK4
Czyli surowo , ubogostruna7 pisze:sciany nieotynkowane, posadzka surowa, lampy nie umocowane, jakies kable kolo drzwi
Re: Kącik posiadaczy MK4
Normalnie, masz kolejny profil i z niego piszeszcezarekane pisze:A jak mają osoby zbanowane skontaktować się z adminem aby ich odblokował? Struna7 jakie dałeś argumenty abyś został przywrócony do żywych?
argumenty
napisalem ygd zeby wywalil calkowicie profil, skoro nie moge korzystac
zamiast wywalic, zdjeli bana, ktoz zrozumie o co kaman
Kącik posiadaczy MK4
lepiej ciasne ale własne
meine Golf LW5Z 3D AJM http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=442730" onclick="window.open(this.href);return false;
Kącik posiadaczy MK4
Jak mi pali TDI VP już przy małym mrozie tak "brzydko nierówno" i obroty podskakują chwilowo po odpaleniu jak na dużym mrozie to od czego zacząć?
Bardzo się nie przejmuję, bo rok temu też tak miałem już od zera, ale przy -17 palił tak samo na raz tylko tak nim potrafi zatelepać w trakcie odpalania.
Świece żarowe sprawne, rozrusznik po regeneracji, akumulator nowy, kąt wtrysku OK.
Możliwe, że to przez wtryskiwacze? Rzecz w tym, że wsadziłem do ALH używane wtryski z ASV niewiadomego pochodzenia i przebiegu. Nie mam pewności, ale na moich wtryskach chyba nie było takich efektów w czasie pierwszej zimy.
Bardzo się nie przejmuję, bo rok temu też tak miałem już od zera, ale przy -17 palił tak samo na raz tylko tak nim potrafi zatelepać w trakcie odpalania.
Świece żarowe sprawne, rozrusznik po regeneracji, akumulator nowy, kąt wtrysku OK.
Możliwe, że to przez wtryskiwacze? Rzecz w tym, że wsadziłem do ALH używane wtryski z ASV niewiadomego pochodzenia i przebiegu. Nie mam pewności, ale na moich wtryskach chyba nie było takich efektów w czasie pierwszej zimy.
Re: Odp: Kącik posiadaczy MK4
chodzi mi o belkę samorobkestruna7 pisze:sciany nieotynkowane, posadzka surowa, lampy nie umocowane, jakies kable kolo drzwi
- kostek007
- Gadatliwa bestia
Gotowiec z bass polska 120 zlszczyku pisze:chodzi mi o belkę samorobkestruna7 pisze:sciany nieotynkowane, posadzka surowa, lampy nie umocowane, jakies kable kolo drzwi
- damian_piaski
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
Sorki za głupoty
Ostatnio zmieniony ndz paź 26, 2014 10:25 przez damian_piaski, łącznie zmieniany 2 razy.
Wrzuć na luz i spójrz na to z lotu ptaka ;)
patrzęstruna7 pisze:Gotowiec z bass polska 120 zlszczyku pisze:chodzi mi o belkę samorobkestruna7 pisze:sciany nieotynkowane, posadzka surowa, lampy nie umocowane, jakies kable kolo drzwi
edit:
musisz mieć niezłe zniżki, albo 1 z 2 ci się pomyliła
Ostatnio zmieniony ndz paź 26, 2014 11:02 przez szczyku, łącznie zmieniany 1 raz.