ssać nie chciałledman pisze:nadworny spamer bana dostał przecie
Kącik posiadaczy variantów
Moderator: VIP
Pany orientuje sie ktos czy chlodniczka olio z silnika wzdluznego 130KM podejdzie p&p do gofra AXRa ?
poleci ktoś klucz scyzoryk do golf iv najlepiej link bo te tanie rozsypują mi się co 2 tygodnie
- Szamper
- OEM+
- Auto: 7R Variant, 4R32
- Kontakt:
Re: Odp: Kącik posiadaczy variantów
a nie lepiej kupić ori i miec z glowy na kilka, lub kilkanascie lat?perki pisze:poleci ktoś klucz scyzoryk do golf iv najlepiej link bo te tanie rozsypują mi się co 2 tygodnie
Re: Kącik posiadaczy variantów
perki, nie lepiej kupić na allegro ori duzo tańszy i sobie zakodowac niż dawać 400zeta w aso.
Zna ktos jakis dobry i skuteczny preparat do plukania ukladu chlodzenia z oleju ??
- rudy
- Łowca rarytasów :-)
- Kontakt:
Re: Kącik posiadaczy variantów
Nie lepiej wypłukać kilka razy ?KoJ@K pisze:Zna ktos jakis dobry i skuteczny preparat do plukania ukladu chlodzenia z oleju ??
MK3 Variant ROLLING STONES almost "Yachting" ??
Parę części na sell >>http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/GSsf/<<
Parę części na sell >>http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/GSsf/<<
No i tak bede plukal kilka razy, ale pytam czy moze wie ktos co by w miare dobrze "zebralo" olej.
Koledzy! Jak przerabialiście układ dolotu np. przy instalacji większego intercoolera to pojawiały się takie niebieskie węże i złączki - ktoś to sprzedaje na części czy tylko całe zestawy? Chodzi mi konkretnie o złączkę do takiego węża na średnicę 65 mm i kolano z rury gumowej takiej samej średnicy.
Najpopularniejszy jest fmic. Pl , ale sa tez inne strony z tymi sylikonami.
Podrzuciłbyś mi na priv czy tutaj parę linków bo nie wiem jak się zabrać do szukania tego... A google czasami doprowadza mnie do szału...
Btw. powiedz mi KoJ@K czy majstrowałeś coś przy EGR? Bo ja praktycznie wszystko wywaliłem i jeszcze myślę czy się samego zaworu nie pozbyć, a części potrzebuje żeby przerobić wlot do klapy gaszącej bo wąż się wyrobił i spada...
Btw. powiedz mi KoJ@K czy majstrowałeś coś przy EGR? Bo ja praktycznie wszystko wywaliłem i jeszcze myślę czy się samego zaworu nie pozbyć, a części potrzebuje żeby przerobić wlot do klapy gaszącej bo wąż się wyrobił i spada...