Wydaje mi sie, że sztuka całkiem fajna, koleś sam go ściągnął 7 lat temu z DE i sobie jeździł aż do teraz

Moderator: VIP
troche kiepski ten silnik z aluminium lubi sie przegrzewac podobno rozkminiałem temat czegos takiego , lepiej wypada 4.7 lPiwu pisze:dzisiaj z kumpel kupił Grand Cherokee WJ4.0 z LPG
słusznie!phanteon pisze:Pokażmy, że nie jest pępkiem tego kącika. Spamujmy choćby bezsensu
pewnie cos tam kreci i grzebie ato ma swoje lataPruszkowiak pisze:truckman, sprzedałeś passata??
Nie.Pruszkowiak pisze:truckman, sprzedałeś passata??
nie jezdze nim, bo smigam ciagle w trasie.martin pisze:pewnie cos tam kreci i grzebie ato ma swoje lataPruszkowiak pisze:truckman, sprzedałeś passata??
ile pali?Piwu pisze:dzisiaj z kumpel kupił Grand Cherokee WJ4.0 z LPG
Wydaje mi sie, że sztuka całkiem fajna, koleś sam go ściągnął 7 lat temu z DE i sobie jeździł aż do teraz
Ja Cię widzę tylko w e38 - nie kombinujtruckman pisze:Pytam powaznie. Poniewaz rozwazam kilka opcji.
kombinowałem raz i efekt stoi pod domem, dziękuję nigdy więcej. Czyżby u Ciebie Bunia ustąpiła miejsca porządnej marce?Ja Cię widzę tylko w e38 - nie kombinuj![]()
BMW nie jest złetruckman pisze:Czyżby u Ciebie Bunia ustąpiła miejsca porządnej marce?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości