[VW GARBUS] 1303 by MaciekVW
Moderator: G0 Karcio
Garbus pierwsza klasa no i podziwiam tą wielką walkę z tym co było i gratuluję że Garbus wygląda przecudnie
- sebastian213
- Forum Master
- Kontakt:
widać że dużo ciężkiej pracy i serca w sadzone w autko...prezentuje się bardzo fajnie...opłacało się...powodzenia...
byłe autko.... viewtopic.php?f=89&t=334465" onclick="window.open(this.href);return false;
nowy projekt...... viewtopic.php?f=91&t=536960" onclick="window.open(this.href);return false;
nowy projekt...... viewtopic.php?f=91&t=536960" onclick="window.open(this.href);return false;
widzę, że pojawiło się kilka nowych postów. Garbus nadal jeździ, ma się świetnie. W sumie od ostatniego wpisu nic się w nim nie zmieniło oprócz kierownicy, której długo szukałem w rozsądnych pieniądzach no i się udało model Nardi Torino drewno-chrom poglądowe foto http://www.google.pl/imgres?q=nardi+tor ... 9,r:3,s:39" onclick="window.open(this.href);return false;
Do garba mam przygotowany już komplet nowych foteli z Porsche 924 które muszą trafić do tapicera wraz z całą resztą tapicerki. W wolnej chwili wkleję nowe fotki.
Do garba mam przygotowany już komplet nowych foteli z Porsche 924 które muszą trafić do tapicera wraz z całą resztą tapicerki. W wolnej chwili wkleję nowe fotki.
Piękne autko, widać, że dużo ciężkiej pracy było włożone w budowę. Pozdrowienia.
MK II SWAP 2E CZERWONY KLASYK [Rabbit] http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=522630" onclick="window.open(this.href);return false;
Jestem pełen podziwu, ale myśle że dla takiego efektu pomęczyc się warto było. Brawo!
- The Jackal
- Ma gadane