Eeeejjj... Myślę że nie chodzi Ci o Golfy od 1 do 3 i o Passaty B1 i B2AgataOtwock pisze:Owszem zaraziłam się tą chorobą, miałam może roczek jak pojechalam na pierwszy zlot garbusow i tak przez lata zaczełam jezdzic na zloty i teraz uwielbiam garbusy, stare autka ... Są o wiele lepsze od ttych nowych mają klimat
[VW GARBUS] Cabrio 1500 automat 1967r
Moderator: G0 Karcio
Re: [VW GARBUS] Cabrio 1500 automat 1967r
OPEL - Ohne Power Ewig Letzter
mysle ze agatka wie co jest dobre....
w moje galerii starego passka tez znajdziesz.....agatki przepraszam za wyrazenie ''macocha'' czyli moja obecna ''sylwiuu'' nim smigała dwa latka...
ale porzuciła go,i teraz ma cos innego...poszła w ...plastiki.....
ale zabytkami w weekendy tez lubi smignąc
a o moim byłym golfiku, co link wczesniej wkleilem...nikt nie słyszał??
w moje galerii starego passka tez znajdziesz.....agatki przepraszam za wyrazenie ''macocha'' czyli moja obecna ''sylwiuu'' nim smigała dwa latka...
Co masz na myśli mówiąc plastiki ?GinoPL pisze:mysle ze agatka wie co jest dobre....
P.S. B1 wygląda jak Poldek Zmień mu felgi na BBS (RS lub coś kultowego) i fajnie będzie jak dasz temat o B1 (bardzo ładny ) Przepraszam za OT
- AgataOtwock
- Mały gagatek
owszem wiem co dobre , dzieki Toie tato . chce śmigać czymś starszym a nie śmigać jakimś nowym ferrari , starszy jest o wiele lepszy , piekniejszy i az miło by bylo spędzać przy nim wakacje myjąc polerować i dopieszczać
Ferrari też fajne ale zajebi..ie drogi Stare jest fajne ale ma swoje wadyAgataOtwock pisze:owszem wiem co dobre , dzieki Toie tato . chce śmigać czymś starszym a nie śmigać jakimś nowym ferrari , starszy jest o wiele lepszy , piekniejszy i az miło by bylo spędzać przy nim wakacje myjąc polerować i dopieszczać
- AgataOtwock
- Mały gagatek
Ja bym na Twoim miejscu dał te felgi w nikiel i nic wiecej nie zmienial !!! Bo samochodzik samym swoim stanem i tym jak jest zadbany urzeka
Czytając Twoje wypowiedzi widać ze bardzo kochasz swoj samochod ale mam też wrażenie że poswiecasz mu każdy wolny czas, ze nie widzisz swiata poza nim, takze cytuje "nie spedzaj calych wakacji myjac i polerujac go"
Czytając Twoje wypowiedzi widać ze bardzo kochasz swoj samochod ale mam też wrażenie że poswiecasz mu każdy wolny czas, ze nie widzisz swiata poza nim, takze cytuje "nie spedzaj calych wakacji myjac i polerujac go"
- AgataOtwock
- Mały gagatek
To dobrze ze tak jest to uwielbienie napewno zaowocuje w stan samochodu.
Pozdrawiam i zycze duzo sukcesow na zlotach
Pozdrawiam i zycze duzo sukcesow na zlotach
- AgataOtwock
- Mały gagatek
Spokojnie zdążysz się przygotować (sezon spotów i zlotów dopiero się zacznie)AgataOtwock pisze:moze kiedys sie spotkamy na jakimś zlocie , pozdrawiam
- AgataOtwock
- Mały gagatek
- AgataOtwock
- Mały gagatek