Pierwszego własciciela chyba nikt nie zna, a szkoda bo koleś naprawde profesjonalnie podszedł do golfa... potem kupił go rafit z bardzo duzymi ambicjami, ale spaliło na panewce i przejołem go ja

Więc golf jest wyposażony w jednostke z passata 1,9 TDi AFN, narazie seria, dodam ze mega zrdowa seria

Z zewnątrz:
- Rallye front + ksenon
- ospojlerowanie G60
- klapa ala USA
- AZEV A komplet 16/9" obutowane w 205/45
- gwint
- jakiś dziwny komin z tyłu

Wewnątrz:
- Kompletne elektryczne Recaro,
- kompletna elektryka od szyb po szyber, niesety brak klimy ;/
- wykładizna bagażnika itd

Auto jest kompletnie wygłuszone bo chyba grało w nim jakieś pożądne audio

Po zakupie dałem ksenony D2S z Toyoty, zmieniłem czarne foliowe szyby na zielone, gwint, dokupiłem dwie 9" azev'y wypolerowałem i tak zostanie (puki co

W planach napewno jest moc, ale to na bierząco, napewno zmienie maske na normalną i chodzi mi po głowie inny kolor... W srodku inne zegary, wskaźniki, jak by była klima to napewno była by kremowa skóra, a tak może kremowy welur, ale nie na pewno

Zagościły ksenony D2S,niestety nie orginalne, ale to się zmieni

Na tyle znalazły się inne lampki, i odrazu zrobiło się weselej :nuts:

Z okazji powodzi w aucie (jesień) trzeba było zrobić porządek i odrazu wziołem się za dodatkowe wygłuszenie

Przyszedł czas na wymiane koła dwumasowego na kompletny jednomas i sprzegło z G60

Wskaźnik doładowania Autogauge

W między czasie znalazła się gustowna rameczka na biegi, i najbardziej upragnione Conti 215/35/16

Jako że z poprzednich ksenonów nie byłem zadowolony w 100%, upolowałem na allegro soczewki bi-ksenon z E-klasy 2005 + orginalny zestaw D2S Hella :nuts: :nuts: :nuts:

Po paru dniach wszystko wpasowałem i odziwo weszło w ori obudowe z rallye

Tłumik ori z TDI + mała polerka "kranów"

Po dlugim zastanowieniu zdecydowałem się na Kerscher Caramona 16/9 i odrazu zalozyłem nowe kondony

Po sprzedaży gwintu zakupiłem -60 Koni z regulacją twardości, a na tył Bilstein

Rabbit na tył

Wtryski z AHF do budowy "dwieście szesnatek" 02.03.08

Pare nowych gratów do zabawki

...CDN...