pomijajac fakt ze 2 diny z lcd wygladaja lepiej jak dla mnie niz ta navi

Moderator: G0 Karcio
truckman pisze:Każdy robi jak chce. Mnie kręci doposazanie
Dobra propozycja dla złodzieji, do tego autko jeszce zbajerowane więc lepiej nie zostawiać na noc w mieścieszczep pisze:ori stacja super sprawa tyle że nie posiada panelu ściąganego
MFD widzę że nie jest droga w porównaniu do innych marek typu Alpine . Z Alpina to MFD cena jest wręcz śmieszna. A co do tego czy zapieprzy czy nie to jak sie ktoś boji to niech kupi 1DIN za 300 zł Kena/Pionka czy innego typu wynalazki i śpi spokojnie.Shmatan pisze:Oj czepiacie się - podoba mu się, to założył - ja też bym mcd wstawił, ale nie przekonuje mnie śmiesznie mała pojemność emulatora zmieniarki.
mfd kosztuje i kusi przez szybe - mcd jest ładne, i moze zaraz go ktoś nie zapieprzy. A fakt że jest tańsze przemawia za jego kupnem
może wszyscy truckman-a lubią i się dożo udzielają i interesują co się dzieje i dużo wnoszą do projektu a jak ktoś robi kilka rzeczy odrazy to już niema co tyle pisać a inni robią powoli i do każdej zmiany maja kilka postówkris-krzysztof pisze:A mnie co innego zastanawia . Mało Truckman przerobił w aucie ma ma 60stron wiekszośc to spam. Wieksze projekty nie maja tyle postów. Co jest tego przyczyna?
A mnie co innego zastanawia . Mało Truckman przerobił w aucie ma ma 60stron wiekszośc to spam. Wieksze projekty nie maja tyle postów. Co jest tego przyczyna?zwirek109 pisze:Widzę że się robi mała nagonka na truckman-a, a więc jak na moje to jak chciał takie radio to sobie kupił i jemu ma służyć, my tylko możemy zmieniać radia itp w swoich autach na swój gust i budżet którego wiadomo nie maja wszyscy pod dostatkiem, wtrącając to tez posiadałem navi ori tylko mfa wiadomo do niczego wiec się jej pozbyłem i założyłem car-pc z 8" monitorem dotykowym ale po miesiącu sprzedałem a powodem było to że nie pokazywał nic na fisie pomiędzy zegarami i to mi nie odpowiadało i powróciłem do ori navi ale teraz do mfd i wszystko jest fajnie i pięknie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 34 gości