Proste, ale zlot sie konczy w sobote o 16.00ŻuReK pisze:Zobaczę jeszcze bo w niedzielę jestem chrzestnym więc nie wypada nie być...

Moderator: G0 Karcio
Proste, ale zlot sie konczy w sobote o 16.00ŻuReK pisze:Zobaczę jeszcze bo w niedzielę jestem chrzestnym więc nie wypada nie być...
przejmuję;)wydech w sumie też:pŻuReK pisze:Lusterka pomalowane w czerń fortepianową,
Jasna sprawa... na początku maja powinien być gotów w pełni.adams pisze:nieźle jestdo dynóvwki go poskłądasz?
No i dobrze, widzimy się kilka razy minimum z tego co widzę - rezerwuj domek na MAPET'a - ja jadę ze stoiskiem firmowym więc domek na wodą zarezerwowany.showtime pisze:Bede mial koło kogo stać na Dynovwce
3/4 środka z Bory, słupek AJM, zawieszenie i kilka mechanicznych rzeczy... jak coś potrzebujesz to pytaj na PW.Fahoo pisze:ŻuReK, dałeś czadudobra robota
zostały ci jakies graty do sprzedania?
Ja bym chciał w kwietniu ale pewnie Nysa to będzie pierwszy wypad po krótkich testach...KonradzikIV pisze:się dzieje...
dawaj dawaj. kiedy koniec ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości