będzie tego cała europaleta.
wieści gminne niosą, że jak to włoży, to 370 koników mu CompSport z tego wykrzesa; wtedy nie będę już taki wesoły

Moderator: G0 Karcio
No coś tam ostatnio w innym wątku pisałeś co innegoMatthewG pisze:Mnie ćwiartki też jakoś szczególnie nie pasjonują.
Trzeba było zadzwonić - dowiedziałbyś się, że na C jest zawsze spęd, często nawalonego piwskiem bydła.vrs pisze:Z ciekawostek to byłem wczoraj na C, ale spęd był... i jeszcze mi scirocco wklepało
To nie jest fura Pawełka, choć kolor i felgi identyko (BTW: kiepskie, gną się jak ołowiane, a nie kute).vrs pisze:A propos Focus'a strojonego przez VTG
http://www.tdiracing.pl/viewtopic.php?t=6166" onclick="window.open(this.href);return false;
No że spęd jest to ja wiem bo mieszkam niedaleko i czasem tamtędy przejeżdżam.zlos pisze: Trzeba było zadzwonić - dowiedziałbyś się, że na C jest zawsze spęd, często nawalonego piwskiem bydła.
Kto powoził Sciro? Lucas może? Takie pomarańczowe z czarnym dachem?
Ta, Lucas, specjalnie wczoraj pojechałem żeby przetestować to jego Rocco. Ładnie się to zbiera jak na 250KM jestem pod dużym wrażeniem, jest szybszy nie tylko z rolki ale również z miejsca. Tzn na 1 to ja jestem szybszy ale nie dużo a potem Lucas powoli się oddala.Kto powoził Sciro? Lucas może? Takie pomarańczowe z czarnym dachem?
No moim skromnym zdaniem to Scirocco jak na 250KM jest bardzo szybkie...zlos pisze:Lucas zawsze dobrze ogarniał starty i furę. Na tyle, że miałem dziwne wrażenie, że miał tendencje do zapominania o kilku koniach w swoim aucie
daniel1d pisze:Że z rolki to sprawa normalna że jest szybszy bo ma ośkę ale z miejsca to dziwna sprawa.No chyba że zapomniał że więcej koni niż mówi
Wynik jest znanyvrs pisze:Daniel przy okazji to bym się kiedyś z tobą złapał jeżeli jeszcze będziesz miał serię
Dokładnie z Lucasem robiliśmy porównanie G-techa i Racelogika. G-tech dba o dobre samopoczucie właścicielavrs pisze:On twierdzi że na Gtechu robi powtarzalne 5.25 do 100 no to to jest zdecydowanie szybciej niż seryjny Golf R nawet z DSG...
Zależy też od g-techa jeden pokazuje dobrze drugi nie,one łatwo ulegają uszkodzeniu.Ja u siebie mierzyłem trzema urządzeniami (g-tech,g-tech pro rr i racelogic) na każdym było 3.5s do setki.zlos pisze:Dokładnie z Lucasem robiliśmy porównanie G-techa i Racelogika. G-tech dba o dobre samopoczucie właścicielao jakieś 0,4-0,6 sek w porównaniu do racelogika.
Latałeś z R20 manualem? Czy tylko przewidujeszdaniel1d pisze:Wynik jest znanyvrs pisze:Daniel przy okazji to bym się kiedyś z tobą złapał jeżeli jeszcze będziesz miał serię
No na tym filmiku co krąży gdzieś w necie z cośtam.co.uk gość z DSG robi 5.7 właśnie na G-techu dlatego się na to powołałem. Na temat precyzji tego urządzenia się nie wypowiem bo wiem że nie jest tak dokładne jak racelogic. Chodziło mi raczej o pewną tendencjęzlos pisze:Dokładnie z Lucasem robiliśmy porównanie G-techa i Racelogika. G-tech dba o dobre samopoczucie właścicielavrs pisze:On twierdzi że na Gtechu robi powtarzalne 5.25 do 100 no to to jest zdecydowanie szybciej niż seryjny Golf R nawet z DSG...o jakieś 0,4-0,6 sek w porównaniu do racelogika.
W manualu jest cholernie trudno wykręcić fabryczne 5,7 sek - wymaga dużo zgrania z autem.
Luzikvrs pisze:No pany jak bym chciał być królem prostej to bym kupił Rocco R i to z DSG.
A tak na poważnie to przednionapędówki mają z nami jakieś szanse tylko jak jest sucho, czyli przez 20% dni w roku. Przez resztę czasu mówimy im Pa Pa
Nawet nie widziałem żadnego R20 na żywo i z dsg i z manualemvrs pisze: daniel1d napisał(a):
vrs napisał(a):Daniel przy okazji to bym się kiedyś z tobą złapał jeżeli jeszcze będziesz miał serię
Wynik jest znany
Latałeś z R20 manualem? Czy tylko przewidujesz![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości