Tym postem kończymy z tym. EOT proszę Was
Pozdrawiam wszystkich

Moderator: G0 Karcio
Szukam ciągle, szukam - było za 150zł ale bez deszczu... jak znacie jeszcze ciekawe opcje wyposażenia w mk4, proszę podać - staram się doposażyć tę moją goliznę jak tylko się daKonradzikIV pisze:lusterko fotochrom + czujnik deszczu![]()
![]()
ale trzeba mieć elektrykę a nie korbkiFrykas pisze:ja widziałem do golfa na allegro oryginalny schowek na broń na drzwi pasażera
Schowek na okulary, klimatyzowany schowek, parktronic, klamka pasażera USA, czarna podsufitka + elementy, a reszta to ogólnie znane podstawy albo już masz.ŻuReK pisze:ciekawe opcje wyposażenia
Panieee... u mnie już od 2 tygodni full elektrich - lusterka i 4 szybki - XXI wiek już nastałKonradzikIV pisze:ale trzeba mieć elektrykę a nie korbkiFrykas pisze:ja widziałem do golfa na allegro oryginalny schowek na broń na drzwi pasażera
to wiem ale u Frykasa nadal średniowieczeŻuReK pisze:Panieee... u mnie już od 2 tygodni full elektrich - lusterka i 4 szybki - XXI wiek już nastał
oldschool po prostuKonradzikIV pisze:to wiem ale u Frykasa nadal średniowieczeŻuReK pisze:Panieee... u mnie już od 2 tygodni full elektrich - lusterka i 4 szybki - XXI wiek już nastał
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości