Mogę liczyć na jakieś foto Albo chociaż opis. Zastanawiam się czy podpiąłeś się pod płytkę czy bezpośrednio pod blaszki wystające z silniczka.Karpik pisze:truckman, strzelił byś jakieś fotki jak to wygląda, gdzie podpiąć przewodziki do silniczka...proszę
MKIV Variant - truckman
Moderator: G0 Karcio
Re: MKIV Variant by truckman
MKIV Variant by truckman
truckman już gdzieś pisał, że podpina się bezpośrednio pod silniczek z pominięciem modułu.Karpik pisze:Zastanawiam się czy podpiąłeś się pod płytkę czy bezpośrednio pod blaszki wystające z silniczka.
Całą operacja nie będzie zbyt trudna, bo silniczek ma 2 bieguny, więc z uniwersalnych bardzo łatwo się wpiąć w oryginalny silniczek
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
MKIV Variant by truckman
Kamel, mój błąd. Jak kiedyś to czytałem to nie miałem silniczka w rękach i nie wiedziałem o co chodzi. Zamiast zajrzeć do tamtego postu to napisałem kolejny i robię truckmanowi burdel w temacie Teraz już wszystko jasne i nie potrzebuję fotek. Cofam prośbę.
MKIV Variant by truckman
Karpik spox, myślę, że truckman się nie pogniewa, a z czasem ja to zrobi to pewnie wrzuci jakieś fotki z prac dla potomnych
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
MKIV Variant by truckman
jak będę robił na wyjściowo to pewnie coś tam będzie. Narazie mam podpięte 2 silniczki i narazie mi styka niebawem na pewno porobię na ori boczkach.
-
- Użytkownik
- Kontakt:
piękny... prześledziłem całą historię i jestem pełen podziwu w ilośc włożonej pracy... szacun za dokonane mody i życze aby było ich jeszcze mnóstwo
White Wagon :)
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=4003674#4003674
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=4003674#4003674
- sebastian213
- Forum Master
- Kontakt:
MKIV Variant by truckman
kolego autko elegancki i bardzo zadbane.mody super.pogratulować i powodzenia w dalszych modach...
byłe autko.... viewtopic.php?f=89&t=334465" onclick="window.open(this.href);return false;
nowy projekt...... viewtopic.php?f=91&t=536960" onclick="window.open(this.href);return false;
nowy projekt...... viewtopic.php?f=91&t=536960" onclick="window.open(this.href);return false;
MKIV Variant by truckman
truckman, udało Ci się podłączyć oryginalne przyciski do tej elektryki ???
Sprzedam kostkę stacyjki, czujnik prędkości do MK4 - priv
MKIV Variant by truckman
extreme8818, sebastian213, dzięki
duchu123, jak najbardziej, działało
Takie tam luźne strzały z przymiarki kółek i z tego ile mam prześwitu na podkręconym gwincie o około 1 cm, sam nie wiem jak ja jeździłem wcześniej, a przciez latam te same trasy co zawsze, no fakt trochę hak oberwał
Z innych nowości, to ktoś wykupił miejsce postojowe koło mnie, jakaś hondzina, już widze te obite drzwi jak będzie wsiadał ( ale są już zdjęcia pojazdu, wraz z numerami więc nawet mała ryska nie zostanie odpuszczona, oczywiście narazie nic się nie stało, bo parkował jak mnie nie było, ale lepiej mieć jak najwięcej informacji o gościu, blachy wystarczą )
duchu123, jak najbardziej, działało
Takie tam luźne strzały z przymiarki kółek i z tego ile mam prześwitu na podkręconym gwincie o około 1 cm, sam nie wiem jak ja jeździłem wcześniej, a przciez latam te same trasy co zawsze, no fakt trochę hak oberwał
Z innych nowości, to ktoś wykupił miejsce postojowe koło mnie, jakaś hondzina, już widze te obite drzwi jak będzie wsiadał ( ale są już zdjęcia pojazdu, wraz z numerami więc nawet mała ryska nie zostanie odpuszczona, oczywiście narazie nic się nie stało, bo parkował jak mnie nie było, ale lepiej mieć jak najwięcej informacji o gościu, blachy wystarczą )
- Chlopak1988
- Forum Master
- Kontakt:
Co to za foty? Adrian, Twoje fele?sagano88 pisze:Wrzucaj co masz wrzucic
- Chlopak1988
- Forum Master
- Kontakt:
No pochwal się jak nie tu, to w swoim temacie, albo na pw mi napiszsagano88 pisze:Moje... Ale doszlo cos jeszcze z czego jestem bardziej zadowolony
MKIV Variant by truckman
wrzuca się film
powiem jedno, nie ma lipy jeśli chodzi o dzisiejsze zakupy adriana
powiem jedno, nie ma lipy jeśli chodzi o dzisiejsze zakupy adriana