Moderator: G0 Karcio
A co chcesz kupićJeżu pisze:Cieluś, no niezłe skad takei oponki dopadłes te 165/45-15 niezłe
Zobaczymy jak to będzie, jeśli na prawde będzie mnie denerwowal tak duży nacią to sprzedam je bo opony nówki więc jak coś bez problemu pójdą w światdan_25 pisze:ale z przodu zdaje mi się że ten naciąg jest już za duży
Jest tak mocno napompowana że nie ucieknieJeżu pisze:no tak ale strach tez jak zakret sie wezmie mocneiszy czy guma z flegi nie ucieknie
Szczerze - coś czuje że nadzwyczaj szybko rozwale felekrzyz84 pisze:no i naciag kozacki.ciekawe kiedy pierwszy zagiety rant sie pojawi czego oczywiscie nie zycze
A tam gadasz. po pierwsze czy bezpieczne to kwestia rozpatrywania w jakich war będzie użytkowana opona. Na pewno nie można szaleć po zakrętach bo faktycznie jest mozliwość że opona się ześlizgnie, ale ma ponad 3 atmosfery wiec nie powinnaMZiobro pisze:przesadzone jak dla mnie...raz że wątpię żeby to było bezpieczne a dwa 165 to za wąska opona do 16V.
i przybędą nowe za jazdę na samej feldzeCieluś pisze:W końcu raz na zawsze pożegnam się z mandatami za prędkość
dokładnie Cielak jesteś mega hardcorem ... ja bym się nie odważył ale jak to mówią : " do odważnych świat należy"idgray pisze:jesteś chardkorem
Wiesz gdzie ja to mamPiszPan pisze:W końcu raz na zawsze pożegnam się z mandatami za prędkość
i przybędą nowe za jazdę na samej feldze
Jakie z was panienki nagle się zrobily :green_fuck: A przecież im wiekszy naciąg tym lepej - czyż nie tak zawsze każdy mówilPiszPan pisze:dokładnie Cielak jesteś mega hardcorem ... ja bym się nie odważył
Ty mi tutaj nie pier..ol tylko szukaj owiewki wtedy będzie dobrze leżalo i MOŻE jakąś flaszkę zrobimy :green_fuck:vwosiu pisze:zaraz zaraz patrze szukam czytam a tu nigdzie nie ma slowa dzięki komu tak ladnie wygląda a fakt po co :green_fuck:
Chyba cię cycki swędząvwosiu pisze:czy nie wejdzie na tył tez 165/45
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości