Moderator: G0 Karcio
Spokojnie TATO, smoked zrobię, muszę tylko mieć trochę wolnego czasudjtomek pisze:Zybi236, daje radeznaczek trza bylo samemu prysnac na czarny mat - tak jak ja a nie kupować leniu jeden hehe
na marginesie - smooked az sie prosi by go zrobić
Tak chodzi mi o komplet dół+góra. Dodatkowo jest jeszcze listwa mocująca. Pytam bo przymierzm się do założenia tego u siebieZybi236 pisze:becior, chodzi Ci o kompletne progi, tzn szeroki dół i wąskie listwy te które właśnie kupiłem?![]()
Kurcze, halogenki były by jak najbardziej porządane u mnie, tak patrząc po ogłoszeniach kątem oka coś tam lookam za takowymi w dobrych pieniądzach
O tylny znaczek to nawet się nie pytałem szczerze mówiąc, nie pomyślałem o nim![]()
![]()
Ewentualnie gdyby nie był dostępny w czarnej wersji to byłbym skłonny zaryzykować pomalowanie go, bo na tyle nie jest już tak narażony na wypiaskowanie jak ten w atrapie
Ty masz seryjne dymione. Black Magic nie były montowane seryjne. Są ciemniejsze, możesz zlukać u mnie w temacie. Ja mam Black Magic.Zybi236 pisze:A co ja mambecior pisze: przydałyby ci się na tył Helle Black Magic???
No faktozabecior pisze:Ty masz seryjne dymione. Black Magic nie były montowane seryjne. Są ciemniejsze, możesz zlukać u mnie w temacie. Ja mam Black Magic
Dokładna nazwa to Hella Magic Colours Black, ale popularnie nazywa się je Black MagicZybi236 pisze:No faktozabecior pisze:Ty masz seryjne dymione. Black Magic nie były montowane seryjne. Są ciemniejsze, możesz zlukać u mnie w temacie. Ja mam Black Magic![]()
A cały czas myślałem, że moje to są Black Magic a te ciemniejsze to Crazy Colours Black
... chyba, że to jeszcze inna bajka
![]()
A te fabryczn dymione co masz to chyba nazwy nie mająZybi236 pisze:No to zostałem oświeconybecior pisze:Dokładna nazwa to Hella Magic Colours Black, ale popularnie nazywa się je Black Magic
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 24 gości