na stówęAdrian1989 pisze:takze co,widzimy sie na nysie napewno?
[mk IV] Smoła by Pele
Moderator: G0 Karcio
[mk IV] SMOŁA by PELE GT22 it's here
Adrian1989, u mnie na szczęście raczej nic się nie stało bo kapcia nie złapałem i jakiegoś bicia podczas dalszej jazdy nie uświadczyłem ale pie********** było takie, że boczek z tyłu wyskoczył z zaczepów
że aż w radiu zaczął lecieć "Bonkers"pelton pisze:ale pie********** było takie
MURZYN_GT : viewtopic.php?t=193334
SPRZEDAM TROCHĘ MANELI DO MK3 + PRIV
SPRZEDAM TROCHĘ MANELI DO MK3 + PRIV
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
taaaaa a swistak siedzi.... felga jest okragla tyle ze na odcinku 10 cm wywinela sie na lewa strone przy 160 urywa lapki:)pelton pisze:u mnie na szczęście raczej nic się nie stało
p.s. wynik jest modow , nieoficjalnie powiem ze jak na ajm z seryjnym wydechem i stosunkowo niewielkim boostem, oraz leciutki problem z popychaczami ( wyzarte na wydechu sa) wyszlo mega dobrze ale chwalic sie bedzie wlasciciel
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
no dopiero później zobaczyłempelton pisze:u mnie na szczęście raczej nic się nie stało
dlatego nie zakładam jeszcze letniego obuwia... uważajcie na krzyżówkę Ślężna z Armii Krajowej we Wrocławiu
niekoniecznie, po prostu wszystko na chwilę zwolniłopezet pisze:że aż w radiu zaczął lecieć "Bonkers"
no to czas się chwalić, miło jeździ
197 HP i 398 NM by evolution
- ShauN
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
- Frykas
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
[mk IV] SMOŁA by PELE GT22 it's here 197 HP@398 NM
co z tego.. koni kupa a kierowca pupa
Mój Borowik
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2052734#2052734
[img]http://i131.photobucket.com/albums/p282/ruckus-kamil/PODPISGOLF.jpg[/img]
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2052734#2052734
[img]http://i131.photobucket.com/albums/p282/ruckus-kamil/PODPISGOLF.jpg[/img]
- Ad4m3k
- Forum Master
- Kontakt:
no wynik zaskakujący pewnie ładnie się odpycha.
teraz tylko brakuje felg i jest kozak
teraz tylko brakuje felg i jest kozak
Re: [mk IV] SMOŁA by PELE GT22 it's here
Ja dzisiaj też miałem przygodę już na letnich kołach. W zasadzie zabrakło ułamka sekundy żebym miał oponę, a co za tym idzie dwie do wymiany. Wczoraj łatali odcinek, a dzisiaj na samym zakręcie w tamtym miejscu leżało pół cegłówki. W ostatniej chwili zauważyłem, skręt kierą i otarła się dosłownie o oponę i jej rant od zewnątrz. Na szczęście guma nie zdarła się, nie ma guza. Staram się często utrzymywać ciśnienie w oponach więc pewnie i to trochę pomogło, rant ochronny opony uderzył o rant felgi ale nie ucierpiał, podejrzewam że gdyby nie szybki skręt kiera to już byłyby dodatkowe koszty.pelton pisze:pelton pisze: no dopiero później zobaczyłem
dlatego nie zakładam jeszcze letniego obuwia... uważajcie na krzyżówkę Ślężna z Armii Krajowej we Wrocławiu
- pavo71
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Tak myslałem że bedzie duzo kuniów Tylko pogratulować !
- Golf_Ekipa
- GOLF BANDA
- mayday198x
- Ma gadane
No co racja to racja na Wrocławiu trzeba uważać, pare razy widziałem auto na mieście szkoda że na zimówkach. Bardzo ładny wynik, napewno na temat zerknę jeszcze nie jeden raz pozdrawiam
LOOK AT THIS viewtopic.php?f=89&t=377348" onclick="window.open(this.href);return false;
KUPIĘ: TUNEL ŚRODKOWY/KONSOLA MK4
KUPIĘ: TUNEL ŚRODKOWY/KONSOLA MK4
mayday198x, ogólnie nie jest aż tak źle, ale to dziursko wyrosło jak z ziemi, codziennie śmigam tą drogą do pracy aż tu nagle mi ona wyskoczyła
dziękimayday198x pisze:Bardzo ładny wynik, napewno na temat zerknę jeszcze nie jeden raz pozdrawiam
migać długimi bo z rana czasem śpięmayday198x pisze: pare razy widziałem auto na mieście
- luki07
- _
- Kontakt:
pelton, bo po Wro sie jezdzi powoli a nie zapie.... a tak naprawde to wspolczuje, dobrze ze to nie nalesnik, ale na te klejenie drogi po zimie to jeszcze troche poczekasz...obwodnice Trzebnicy tez mieli latac...rok temu, do Wro polozyli piekny nowy asfalt a na obwodnice 500m juz zabraklo...