Kiedy???? Mnie nie bylo na bagiczu,jakos nie chcialo mi sie jechac,kamil corza byl,a ja w mielnie siedzialem z Ania u znajomychpczerniej pisze:Jak tam na Bagiczu było ? Nic nie dałeś znać że jedziecie![]()

Moderator: G0 Karcio
Kiedy???? Mnie nie bylo na bagiczu,jakos nie chcialo mi sie jechac,kamil corza byl,a ja w mielnie siedzialem z Ania u znajomychpczerniej pisze:Jak tam na Bagiczu było ? Nic nie dałeś znać że jedziecie![]()
Niemcy nie w ten weekend tylko nastepnypczerniej pisze:chciałbym ale nie dam radysiedzę sam na firmie bo ojciec na wczasy pojechał i wraca dopiero w niedziele
, a i w sumie nie mam za bardzo funduszy bo zakupiłem nowy silniczek i jadę we wtorek po odbiór także wiesz wypłata poszłaaa
Hehe coś mi sie pokićkało te niemcy sa za 2 tyg ? to pewnie że jade![]()
Wy sie tutaj nie sprzeczajcie bo ja wam i tak pokaze po ziemie i was objadekamiloooo pisze:czym ty chcesz sie ze mna ustawiac...??pczerniej pisze:silniczekhehehe no powiem ze z kamilem będę mógł sie ustawić
![]()
![]()
![]()
![]()
6 litrowy silnik z kamaza kupiles czy co....![]()
starym sztruclem nas objedziesz hahahahahkkkubek pisze:Wy sie tutaj nie sprzeczajcie bo ja wam i tak pokaze po ziemie i was objadekamiloooo pisze:czym ty chcesz sie ze mna ustawiac...??pczerniej pisze:silniczekhehehe no powiem ze z kamilem będę mógł sie ustawić
![]()
![]()
![]()
![]()
6 litrowy silnik z kamaza kupiles czy co....![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości