[MK3 MATCH II]LEKKO POMODZONY AFN - prawie jak 20 Jahre :)
Moderator: G0 Karcio
tak to wygląda
wirnik pęknął na pół - nie nowośc
po prostu sobie pęknał
spróbuje zadzwonić z gwarancją
teraz to już jestem zbity z pantałyku - biore chyba hybryde z 3 miesięczną gwarą
wyjąłem wtryski, wydmuchałem cały olej, dolałem 2,5 L oleju, zaślepiłem miejsce po przewodzie smarowania turbiny w podstawce filtra oleju jakims czujnikiem od fiata
i... TO ZYJE
[youtube][/youtube]
[ Dodano: Wto Lip 10, 2007 16:44 ]
na razie bez FMIC i turbiny, za to pracuje jak TYPHOON ze stajni VTG
wirnik pęknął na pół - nie nowośc
po prostu sobie pęknał
spróbuje zadzwonić z gwarancją
teraz to już jestem zbity z pantałyku - biore chyba hybryde z 3 miesięczną gwarą
wyjąłem wtryski, wydmuchałem cały olej, dolałem 2,5 L oleju, zaślepiłem miejsce po przewodzie smarowania turbiny w podstawce filtra oleju jakims czujnikiem od fiata
i... TO ZYJE
[youtube][/youtube]
[ Dodano: Wto Lip 10, 2007 16:44 ]
na razie bez FMIC i turbiny, za to pracuje jak TYPHOON ze stajni VTG
- Fido_dido
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Cowboy bardzo mi przykro ze sie to wysrało
ja jak patrze na mojego AWX to sie boje hehe
ciesze sie ze jest okej z silnikiem teraz ładuj cos duzego
gt20 albo gt22 *#cenzura#* na te hybrydy
Trzymam za ciebie mocno kciuki !!!!!!
ja jak patrze na mojego AWX to sie boje hehe
ciesze sie ze jest okej z silnikiem teraz ładuj cos duzego
gt20 albo gt22 *#cenzura#* na te hybrydy
Trzymam za ciebie mocno kciuki !!!!!!
Bling Bling........ rrados TDI Gangster's :D!! Siee Wiee !! Sieeeeeemanko team :D VR6 ynynynyn;]
- Pruszkowiak
- Forum Master
- Kontakt:
mam nadzieję że jego hybryda pohula bo jak nie to będzie zacierał raczki do zrobienia kolejnej turbinkiBorys pisze:Karambol tylko rączki zaciera, złoty interes
a interes złoty, bo turbinki AWX padają nagminnie, podobnie jak w BKD (2.0 TDI - 140KM) i to nawet na seryjnych doładowaniach....
[ Dodano: Sro Lip 11, 2007 18:15 ]
wklejam lepsze fotki denatki
bedzie jeszcze z niej niezła hybryda
http://www.allegro.pl/item215000650_tur ... a_tdi.html
jako ciekawostkę podam że nakrętka się swobodnie nakręca na wałek - widocznie jak wirnik stanął to się odkręciła - normalnie to ona sie dokręca jak turbina się kręcie we właściwym kierunku a jak się wirnik zablokuje nagle to sie musi widać odkręca
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
powinna pojeździc troche, choc i najwieksze i najmocniejsze turbo mozna zabić,cowboy pisze:mam nadzieję że jego hybryda pohula bo jak nie to będzie zacierał raczki do zrobienia kolejnej turbinki
W polo Katheriny tez sie ukrecił wirnik tylko po ciepłej stronie oczywiscie sprezarka ASZ oryginał i tez bez modów, seryjny boost
ale sprezarka z ARL rozwiązuje temat
www.vrservice.pl
u mnie tez seryjne doładowanie 1,35 Bar, Olozwirskiemu tez pierdykła na sofcie compotów....wniosek jest jeden te turbiny nie nadają się do butowaniaBorys pisze:sprezarka ASZ oryginał i tez bez modów, seryjny boost
Juz tam Karambol wie co zrobić, żałuje teraz że od razu od niego nie brałem... ale mnie na SR przekabacili miałem do wyboru nowex AWX albo wydumke (AWX/ARL) karambola w tej samej cenie...Borys pisze:ale sprezarka z ARL rozwiązuje temat