to mi się właśnie najbardziej podobamarcin_pków pisze:wiekszość aut odchudzona a golfik cywilne auto skóra wśrodku i 1 miejsce. jeszcze raz gratulacje.

Moderator: G0 Karcio
nie musisz mnie o nic prosic , a jezeli chodzi o ogarniecie auta to mialem na mysli to ,ze Daniel nie oszczedza auta ..wali z odcinki i w odpowiednich momentach zmienia biegi plus nitro ...dlatego uwazam ze chlopak sobie radzi z samochodemaw69 pisze:Nie no prosze cie to nie FWD ani RWD zeby tu cos ogarniać, auto w koncu jest po męsku wystrojone i dobrze ze ecu master poszedl w kosz. Mysle ze przy strzale jest pod 500 KM.....Czas zjebisty gratulacje jeszcze raz Daniel.
Rafalek114 pisze:ps to 500km bylo by tak samo wiarygodne jak twoje 310km i zrobienie jak dobrze pamietam 12,87 na 1/4 mili samochodem wazacym 1700kg :green_fuck:
nie 310 tylko 326 i nie 1700kg tylko pewnie bliżej 1600Rogalotti pisze: U mnie na hamowni to S4 miało dokładnie 326PS. 310PS miała jak sama sie hamowała a my stalismy na zewnatrz. Co nie zmienia faktu ze te 326PS miała przez moze max 2rpm.
Dynomet do hamowni stacjonarnej obciazeniowej ma sie jak kij do oka, a w szczególnosci przy hamowaniu mocnych beznyn. I nie mówie tu o liczbach tylko o ważniejszych przebiegach krzywych.
nie 310 tylko 326 i nie 1700kg tylko pewnie bliżej 1600
bedzie mial 400km lub wiecej na 100 procent , a ile pan Adam poda na forum to sie okazecowboy pisze:poczekamy az poda moc po zakonczeniu modów
Panowie z niczym sie nie pucowalem bo niemam powodów ani nie o to mi chodzi.....nie musisz mnie o nic prosic , a jezeli chodzi o ogarniecie auta to mialem na mysli to ,ze Daniel nie oszczedza auta ..wali z odcinki i w odpowiednich momentach zmienia biegi plus nitro ...dlatego uwazam ze chlopak sobie radzi z samochodem
ps to 500km bylo by tak samo wiarygodne jak twoje 310km i zrobienie jak dobrze pamietam 12,87 na 1/4 mili samochodem wazacym 1700kg
Uwierz mi ze chcialbym zeby bylo ponad 400 i bedziemy starac sie tyle zrobić i napewno o tym fakcie napisze na forum zeby obalić mit koniecznej zmiany glowic na moce powyzej 400 KM. Bo motor w tej chwili jest stockowy.bedzie mial 400km lub wiecej na 100 procent , a ile pan Adam poda na forum to sie okaze
na tych sprezarkach ktore masz w srodku napewno bedzie 400 zreszta tyle bylo u Darka i dobrze o tym wiesz (glowice tez byly seryjne),a on mial k04 z rs4 a nie tak jak ty z rs6 ... jezeli poluznisz wydech to wypluje z 410km lub wiecej .. nie mam pojecia kto bedzie stroil auto , dobrze by bylo jak bys wrzucil przeplywke z rs4 , my tego nie zrobilismy i to byl bladUwierz mi ze chcialbym zeby bylo ponad 400 i bedziemy starac sie tyle zrobić i napewno o tym fakcie napisze na forum zeby obalić mit koniecznej zmiany glowic na moce powyzej 400 KM. Bo motor w tej chwili jest stockowy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości