Moderator: G0 Karcio
hehe z ta rejestracja jest dobry myk!!grzaneczka997 pisze:tak patrze i ta wneka na rejestracje to chyba za mala troszke jest
Poncek17 pisze:oty mojego autka robilem sam grupowe to skwaros albo micaba klapa musi taka byc bo dobrze wyglada a i tak rejestracja jest duza 25 na 14
![]()
No mozliwe ze to przez te fotykaczor4011 pisze:hehe z ta rejestracja jest dobry myk!!grzaneczka997, musialbys na zywo zobaczyc!!wypas
![]()
bardzo mozliwe ale ja sie smial z twojej klapy nie bede bo jest wypasnaPoncek17 pisze:powiem Ci ze jak ja widze zwykla klape w mk2 to smiac mi sie chce bo taka wielka jest pewnie ty tez tak masz tylko odwrotnie
Krzylu takie cos chcial mi kiedys sprzedacPoncek17 pisze:-emblemat na grill diesel ale wolalbym turbo diesla
idz do stolarza dobrego (serio)Poncek17 pisze:-drewniana galka
pochwal sie-radyjko juz mam tylko zamontowac
mial byc caly malowany bo podobno klapa sie rozni :/-polerka lakieru
nie kapuje :/Poncek17 pisze:-naciagniecie wszystkich blach
ale co to za radyjko? jakies z epoki??Poncek17 pisze:W radyjku jest robione podswietlenie bo normalnie bedzie dzialac...
dorob jeszcze do niego panel z alumki albo z kwasowkiPoncek17 pisze:Blaupunkta dwie galki z kaseta z lat 80-tych
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości