niommalutki pisze:hmmm hybryda golfa z bora ?k3fir pisze:BOLFIE

Moderator: G0 Karcio
no niezle, moze beda chcieli bys prezydenta porzadnym autem powozilk3fir pisze:wlasnie mialem tel z TVP z pytaniem czy wzia bym udzial w jakims programie ze swoim autem ;] bedzie jeszcze tam jakis crx i cos jeszcze, tyle wiem a co i jak to zobaczymy w srode ;]
Ze niby Kaczynskiego?, ja bym go nie wpuscil do swojego golfika, do wozenia ziemniakow sa Zuki, Nyse i Lublinymalutki pisze:no niezle, moze beda chcieli bys prezydenta porzadnym autem powozilk3fir pisze:wlasnie mialem tel z TVP z pytaniem czy wzia bym udzial w jakims programie ze swoim autem ;] bedzie jeszcze tam jakis crx i cos jeszcze, tyle wiem a co i jak to zobaczymy w srode ;]
albo taczki .. i potem z przepaściGoofi pisze:Ze niby Kaczynskiego?, ja bym go nie wpuscil do swojego golfika, do wozenia ziemniakow sa Zuki, Nyse i Lublinymalutki pisze:no niezle, moze beda chcieli bys prezydenta porzadnym autem powozilk3fir pisze:wlasnie mialem tel z TVP z pytaniem czy wzia bym udzial w jakims programie ze swoim autem ;] bedzie jeszcze tam jakis crx i cos jeszcze, tyle wiem a co i jak to zobaczymy w srode ;]
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości