BLACK [VW JETTA 2] by Savo
Moderator: G0 Karcio
zdejmij ten hokej od waskiego zderzaka bo wyglada to tragicznie!!!
to niejest -60mm zawias max -40
u siebie mam -60 a lezy duuuzoo nizej
poza tym ciekawi mnie watek obrotomierza,ruszylo juz cos??
ogolnie dobrze sie jetta kroi,wstaw -80mm zawias 14' koleczka i front od golfa na dwie lampy kolo mojej babki kiedys stal taki czort to nie moglem oderwac oczu od niej tez czarna szkoda ze wtedy cyfrowek jeszcze niebylo
tak dalej chlopcze,silnik nie muli w tej budzie??
to niejest -60mm zawias max -40
u siebie mam -60 a lezy duuuzoo nizej
poza tym ciekawi mnie watek obrotomierza,ruszylo juz cos??
ogolnie dobrze sie jetta kroi,wstaw -80mm zawias 14' koleczka i front od golfa na dwie lampy kolo mojej babki kiedys stal taki czort to nie moglem oderwac oczu od niej tez czarna szkoda ze wtedy cyfrowek jeszcze niebylo
tak dalej chlopcze,silnik nie muli w tej budzie??
narazie nie czas na zdejmowanie śmiesznych hokeji //// to musi być -60 a jak nie to chyba bede musiał opier... pewnego goscia ... wątek z obrotomierzem nie ruszył chyba w powyrzszym poscie napisałem i niewiadomo jak to bedzie ... przedni front taki zostanie bo podoba mi sie a silnik sie muli (zależy do czego go porównasz)wiadomo to tylko 1.6 D ... ale chodzi jak ta lala ...z rana pali bez zadnego ale i nawet potrafi z 5 literków spalić ... i tak jak napisałem wczesniej ten muł bedzie narazie siedział ...wpierw lifting auta a może pużniej wsadzi sie coś godniejszego uwagi
Moja czarna Jetta - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=75874
[color=#FF0000]KUPIE CZERWONE GRATY DO WNETRZA MK1 !![/color]
zawiechy mają to do siebie, że po założeniu na ogół stoi auto nieco wyżej wyżej niż powinno. dopiero po jakimś czasie używania wszystko układa się tak, jak powinno. tzn. po kilkuset kilometrach najwyżej...Savo pisze:to musi być -60 a jak nie to chyba bede musiał opier... pewnego goscia
viewtopic.php?f=91&t=496640" onclick="window.open(this.href);return false;
VW LT VR6 RWD Salonka by m3tal SLOW progress
Wulkanizator - Psychopata
no bardzo możliwe .... narazie malutko nim przejechałem ... cały czas przy nim dłubie ....
[ Dodano: 20 Gru 2006 17:15 ]
Po długich poszukiwaniach zawieszenie tył zamówione niedługo odsłona
[ Dodano: 20 Gru 2006 17:15 ]
Po długich poszukiwaniach zawieszenie tył zamówione niedługo odsłona
Jakze była przerwa , wiadomo święta i wogóle... ale nie mozna powiedziec ze na długo ... hehe
A więc tak jak mówiłem czas na tylne zawieszenie i jest ... amortyzatory i sprezyny firmy KONI -60 (gazowe) .... tutaj małe fotki porównania z serią
No oczywiscie nie obejdzie sie bez pokazania całości
A więc przed autem jeszcze bardzo duzo zmian ... przedewszystkim w najblizszym czasie bedzie polerowany cał lakier co da piękny efekt i połysk .... graty juz do mnie idą ale niewiem czy wam zdradzić co AHA I PRZEPRASZAM ZA TO ŻE AUTO JEST BRUDNE NIEMIAŁEM WYSTARCZAJĄCO CZASU NA MYCIE .......... CZEKAM NA JAKIES KOMENTARZE POZDRO!!!
A więc tak jak mówiłem czas na tylne zawieszenie i jest ... amortyzatory i sprezyny firmy KONI -60 (gazowe) .... tutaj małe fotki porównania z serią
No oczywiscie nie obejdzie sie bez pokazania całości
A więc przed autem jeszcze bardzo duzo zmian ... przedewszystkim w najblizszym czasie bedzie polerowany cał lakier co da piękny efekt i połysk .... graty juz do mnie idą ale niewiem czy wam zdradzić co AHA I PRZEPRASZAM ZA TO ŻE AUTO JEST BRUDNE NIEMIAŁEM WYSTARCZAJĄCO CZASU NA MYCIE .......... CZEKAM NA JAKIES KOMENTARZE POZDRO!!!
Ostatnio zmieniony pt mar 23, 2007 23:56 przez Savo, łącznie zmieniany 1 raz.
- barteKKK03
- V.I.P.
a więc powiem tak .... idą juz do mnie nadkola plastikowe , progi i tylna blenda .... to na tyle
P.S aha wiadomo on jest jeszcze przed polerką takze bocznych listw nawet nie ma załozonych ani tych u góry .... to po polerce
P.S aha wiadomo on jest jeszcze przed polerką takze bocznych listw nawet nie ma załozonych ani tych u góry .... to po polerce
Ostatnio zmieniony pn gru 25, 2006 15:34 przez Savo, łącznie zmieniany 1 raz.
- barteKKK03
- V.I.P.
noo przed nim jeszcze duga droga ... wiadomo dabeł tkwi w szegółach ... widac na zdjeciu ze auto jeszcze nie jest dopracowane .. plastiki wsio po paste ... polerka ... felgi ... i duzzoo jeszcze to wszystko niedługo