Bora Vr5 by GranuL
Moderator: G0 Karcio
Jetta MKIV VR5 by GranuL
no ale na sezon to mi aż tak się nie widzą bardziej alternatywne na zimę może dlatego że już je miałem. A na RS6tki zawsze chorowałem nie wiem czemu teraz Rsy w modzie i cenie się zrobiły zawsze na odwrót jak miałem S-liney to były tanie a S-liny drogie teraz zaś na odwrót
Jetta MKIV VR5 by GranuL
GranuL, bo chcesz i dlatego tak jest gdybyś nie chciał tak bardzo to pewnie byś rarytas jakiś złapał .... u mnie działa to tak że im bardziej chce tym to bardziej staje się niedostępne
Jetta MKIV VR5 by GranuL
ToReN, coś w tym jest
Udało mi się coś fajnego nabyć:
A tak wyszły słupki i wielkie podziękowania dla Kamila za pomoc.
Przygotowane do oklejenia ale nie starczy chyba folii
Udało mi się coś fajnego nabyć:
A tak wyszły słupki i wielkie podziękowania dla Kamila za pomoc.
Przygotowane do oklejenia ale nie starczy chyba folii
Jetta MKIV VR5 by GranuL
słupki wyszły elegancko ale nie miał być w końcu połysk? muszę swoje kiedyś w końcu okleić:/
Jetta MKIV VR5 by GranuL
to jest połysk w zależności od światła różnie może to wyglądać dla mnie jest ok bo strasznie błyszczący byłby zły i matowy tez ten jest z połyskiem ale idealnie się tonuje z grilem i uszczelkami tak jakby fabrycznie tam był.
Jeszcze domówiłem folie na lusterka i zamówiłem parę gratów. Żona mnie zabije za te zakupy.
A jeszcze trzeba kupić świece przewody cewkę i gumy pod amory przednie bo się wyrobiły ;D
Jeszcze domówiłem folie na lusterka i zamówiłem parę gratów. Żona mnie zabije za te zakupy.
A jeszcze trzeba kupić świece przewody cewkę i gumy pod amory przednie bo się wyrobiły ;D
Ostatnio zmieniony wt sty 15, 2013 23:28 przez GranuL, łącznie zmieniany 1 raz.
Jetta MKIV VR5 by GranuL
GranuL, słupki eleganckie szacun ... muszę Cie złapać na mieście i pooglądać by nie mówić brzydko zgapić
Jetta MKIV VR5 by GranuL
ToReN, nie ma z tym u mnie problemu jeszcze chętnie pomogę - jak to się mówi służę garażem
Re: Jetta MKIV VR5 by GranuL
Mi tez sie przydaborzo pisze:słupki świetnie wyglądają! możesz dać link do aukcji z tą folią ; ) ?
Sprzedam kierownicę czteroramienną MK4 z poduszką - 100zl z gratisową wysyłką
Jetta MKIV VR5 by GranuL
http://moto.allegro.pl/folia-czarny-pol ... 04026.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Gość profesjonalny jak i produkt a w dodatku dostawa monitowana i na drugi dzień.
Normalnie noc zakupów zrobiłem sobie dziś kupiłem jeszcze 2 fanty jedn idzie aż z Chin ;D ale ponoć oryginał jak się okazało bo i tak do Bory produkowali go w Chinach.
Gość profesjonalny jak i produkt a w dodatku dostawa monitowana i na drugi dzień.
Normalnie noc zakupów zrobiłem sobie dziś kupiłem jeszcze 2 fanty jedn idzie aż z Chin ;D ale ponoć oryginał jak się okazało bo i tak do Bory produkowali go w Chinach.
Re: Jetta MKIV VR5 by GranuL
Fajne radio, ale ten uchwyt sobie odpuść. Po roku lakier będzie zniszczony.
Jetta MKIV VR5 by GranuL
Który uchwyt mam odpuścić na lusterku? jeżeli tak to nie mam jak inaczej tego zrobić lusterko musi być jednolitego koloru.
miskieusz, Nie żaden zderzak ;D itp.. To będzie mały gadżet do wnętrza. Czas oczekiwania nawet do 4tygodni poczekamy zobaczymy co z tego będzie jak się uda to pokaże taka nutka tajemniczości.
miskieusz, Nie żaden zderzak ;D itp.. To będzie mały gadżet do wnętrza. Czas oczekiwania nawet do 4tygodni poczekamy zobaczymy co z tego będzie jak się uda to pokaże taka nutka tajemniczości.