Pojawił się natomiast problem, gdzie go założyc, bo choc jest wielkości zwykłego radia to nie ma na niego miejsca w schowku. Wieczorem sprobuje cos wymyslec.
---
Nie moge znaleźć namiarów na gościa od ramek aluminiowych o ktore pytałeś QCHARZ, ale jak tylko mi sie uda go dorwac to podesle Ci info na PW
---
Zabawa z multimediami zakonczona - efekt na zdjeciach ponizej. Jak sie okazalo w trakcie odtwarzacz jest renomowanej firmy, czego nawet nie przypuszczalem, bo marka byla do tej pory przeze mnie nieznana.
AudioMedia to marka, której założycielem jest Clarion Włochy. W początkowym okresie miała być uzupełnieniem oferty marki Clarion ale z czasem stała się solidną podstawą oferując całą gamę produktów w bardzo atrakcyjnych cenach czyli segmencie rynku nie konkurującym z produktami Clariona.
Clarion? Hhmm... brzmi ciekawie

Tak to wszystko wyglada (DVD w efekcie weszło do schowka, tylko musiałem w nim wyciąć dużą dziurę, aby radio weszło na głębokość):

Jak się podoba?
EDIT:
Po dłuższej, wakacyjnej nieobecnosci witam ponownie

Wyjazd do Chorwacji w 100% udany... no może w 90% bo był mały ZONK... przed samym przekroczeniem granicy w Chyżnem... cały bok przerysowany od strony kierowcy, ale na szczescie to nie z mojej winy.
Uszkodzone: przedni zderzak i listwa zderzaka, przedni błotnik, drzwi od strony kierowcy, drzwi tylne, tylna ćwiartka i tylny zderzak.
Takze przez całe 2 tygodnie musialem sie rozkoszowac w Chorwacji tym jakże "pieknym" widokiem przerysowanego auta.
No i za każdym razem musialem ustawiac autko do zdjec tą dobrą stroną.
Autko juz umowione w lakierni na jutro: bedzie go reanimował najlepszy warsztat w okolicy Trojak Auto w Czańcu k/Bielska-Białej
No i przy okazji beda srebrne listwy i klamki

I tutaj już parę innych fotek z wyjazdu... Chorwacja to piekny kraj do zdjec: