Matijas, a jak tam hamulce od Mikody?
jesli chodzi Ci o moje robione na zamowienie tarcze, to wszystko z nimi ok. Dzialaja bardzo ladnie i nie mam z nimi zadnego problemu

Gdyby nie ABS to kola by sie bardzo czesto blokowaly, nawet przy predkosciach powyzej 100 na godzine i to grubo, Maciek23 ostatnio mial okazje zobaczyc jak najpierw przedmuchalem turbo tak do 180, a potem przetarlem heble tak do 80
Maciek23 pisze:Poza niekompetencja wlasciciela to wszystko ok juz jest. PanMatijas wie o czym mowie
hehehhe, cicho tam :green_fuck: Mackowi chodzi o to ze z heblami napewno wszystko ok, ale chyba z moja glowa po paru piwach nie koniecznie :green_fuck:
Sprawa wygladala tak, ze sie w koncu wzialem i zamienilem stronami tarcze z klockami razem, bo tarcze byly lewa na prawa:jezor:
No i wszystko byloby dobrze gdybym na lewym kole jednego klocka nie wsadzil okladzina do tarczy :green_fuck: :green_fuck: :green_fuck:
Nie mam pojecia czemu tak zrobilem, jakas zacma na oczy mi pasc musiala, bo takie bledy to dzieci chyba tylko popelniaja :green_fuck: :green_fuck:
Oczywiscie ze slyszalem dziwne dzwieki, szorowanie, ale pomyslalem ze sie klocki musza ulozyc do tarcz bo przeciez zamienione miejscami, przejechalem tak ze 150km i w koncu zaniepokojony ze sie nie dotarlo, pod blokiem zdjalem kolo zobaczylem co nie tak i poprawilem
Teraz wszystko ok i hamuje lepiej niz wczesniej, wiec jesli te tarcze przetrwaly cos takiego to nic im nie zaszkodi
KONIEC