noname_conek pisze:
i pomyśleć że jakiś czas temu od tego zdjęcia wszytko się zaczęło...
to właśnie to zdjęcie gdzieś kiedyś wykopałem, sam nawet nie wiem skąd.... aaaa już wiem chyba... z kalendarza vwgolf

mając samochód w serii, zapisałem na dysku, po jakimś czasie odgrzebałem i szukałem czyj to golf! po długich żmudnych poszukiwaniach, kilka miesięcy, trafiłem w twój temat i od tamtego czasu cały czas regularnie zaglądam

nie mogłem auta znaleźć, myślałem że to jakiś z dawien dawna zakończony projekt... mniejsza z tym, właśnie ta fotka zjarała mnie na odwalenie swojego mk3 i to właśnie ta fotka była dziełem tego że moje koła wylądowały w czerwonym kolorze.. jest to pewnie dla Ciebie szokiem, ale śmiało powiedzieć że zainspirowałeś mnie

a koła które są powyżej, sprzedałeś chyba wczoraj, żeby było śmieszniej, gościowi który mieszka blok dalej

on pewnie ode mnie z lekka złapał zajawkę na czerwone kółko do czarnego lakieru, ale to akurat było tylko następstwo wygrzebania twojej fotki

dobrze że uciekam od czerwonego, bo słabo wyglądałyby dwa bliźniaki blok po bloku...
rozpisałem się z deka... od tamtego czasu wiele się u Ciebie zmieniło, na mega plus... zupełnie inne auto, co najmniej jeden poziom wyżej niż w momencie kiedy go pierwszy raz zobaczyłem

jest czym jechać, jest na czym jechać, i wiele wiele innych

powodzenia w dalszym składaniu klocków, jeśli mk3 pójdzie na sell to i tak zostanie gdzieś tam u mnie w głowie

mam nadzieję że zobaczymy się na którymś zlocie w tym sezonie, będzie okazja pogadać, obczaić auto i uścisnąć rękę kierownika
ahhh to "mk3 Conka"....