[MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes BBS, RECARO
Moderator: G0 Karcio
MK4 by sagano88 .:R32 & 25 Jahre AKTUAL NA KONIEC SEZONU
Antonioo, w sumie jest jeden plus, osłona jest w sumie najniżej i jak jest szuru szuru to zaraz będzie jebut o jakąś blachę pod samochodem, taki system ostrzegania
- Włodary88
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
tak zwany system wczesnego ostrzegania coś o tym wiem
Jesteś z Płocka lub okolic koniecznie zajrzyj!!
Sprzedam : SCHOWEK (BOX) CD FISCHER VW GOLF 4 BORA PASSAT B5
no tak racja.. jest czas na przygotowanie sie do uderzenia hehe
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Dzieki Panowie...
Na Kotlin jeszcze mialem chec go skrecic nizej tak dla uczczenia zakonczenia sezonu , ale jakos nie bylo potem czasu. Na przyszly sezon kolo "urosnie" srednica o 6mm. po zalozeniu 18-tek z 205/40, ale pojdzie gwintem w dol na poczatek 1cm. nizej wiec wyjdzie na jedno. Potem bedzie walka o kazdy cm. i szczerze powiem, ze przydalaby sie oslona stalowa pod silnik tak dla swietego spokoju, ale to zobaczy sie jak bedzie z siankiem. Jak nie teraz to poczeka.
truckman, ma swieta racje z tym "systemem ostrzegania" . Ja mam jedna oslone tak wygieta, ze byla doslownie na dwa palce od ziemi i kiedy tylko nia szurlem odrazu wiedzialem, ze trzeba uciekac gdzies indziej.
Na Kotlin jeszcze mialem chec go skrecic nizej tak dla uczczenia zakonczenia sezonu , ale jakos nie bylo potem czasu. Na przyszly sezon kolo "urosnie" srednica o 6mm. po zalozeniu 18-tek z 205/40, ale pojdzie gwintem w dol na poczatek 1cm. nizej wiec wyjdzie na jedno. Potem bedzie walka o kazdy cm. i szczerze powiem, ze przydalaby sie oslona stalowa pod silnik tak dla swietego spokoju, ale to zobaczy sie jak bedzie z siankiem. Jak nie teraz to poczeka.
truckman, ma swieta racje z tym "systemem ostrzegania" . Ja mam jedna oslone tak wygieta, ze byla doslownie na dwa palce od ziemi i kiedy tylko nia szurlem odrazu wiedzialem, ze trzeba uciekac gdzies indziej.
łaaadny golfik podoba mi sie a jaka 18" wpadnie do niego? ;p
Antonioo, są zdjęcia.
Z tym że kółka na sprzedaż
Z tym że kółka na sprzedaż
aaa to czekam na wiosne i na jakiś spocik i pogadamy
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Antonioo dzieki . Kola to repliki GTI V, ale obecnie kusi mnie na cos innego w styl starej felgi. Czy na sprzedaz?... nie wiem? Sie zobaczy! Najbardziej zadowolily by mnie BBS LM
ależ prosze ja już czekam aż śnieg zniknie to czeka mnie lakiernik trzeba odświeżyć lakier błotnik wymienić bo jest wgnieciony i takie tam wyprawki porobić mu żeby na sezon był ogieńń potem gwint ii pomyśle co tam jeszcze
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Ja tez czekam na wiosne i zaprowadzam autko do ogarniecia. Glownie malowanie na nowo zderzakow z dokladkami + przerobka listwy na al'a US-a. W tym tygodniu wybieram sie do ASO na zakupy drobnostek typu srubki, srubeczki zaslepeczki jak gdzies cos sie "zawieruszylo" . No i ostatnio "fiksuje" mi czujnik cieczy chlodzacej (G2) odpowiedzialny za wskazanie temp. na zegarach wiec tez trzeba go zakupic w ASO. Poczatek roku trzeba zaczac zakupami
taa racja ;p śniegi stopnieją i tez czeka mnie robota z nim ;p szczególnie lakiernik, tapicer jeszcze bo mi sie boczek fotelu obdarł
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Teile juz zamowione. Zamiast odwiedzic ASO odwiedzilem kolege w sklepie z czesciami VW i zamowilem przez jego co wyjdzie taniej bo tez biora oryginaly tylko, ze maja upust
Z nowosci nareszcie dotarly oponki na przod 205/40/18 Dunlop SP Sport 01 w lepiej niz b. dobrym stanie Ogolnie juz nie moge sie doczekac kiedy naciagne je na felgi i zaczne na nich latac. Profil z boku wydaje sie zabojczo niski w porownaniu do 225/40. Cena nowki sztuki od 800 do 1000zl. Szok!
Tu jedno foto pogladowe z Alledrogo tej samej opony tyle, ze drozszej i nie mojej i jedno jeszcze na feldze poprzedniego wlasciciela.
Z nowosci nareszcie dotarly oponki na przod 205/40/18 Dunlop SP Sport 01 w lepiej niz b. dobrym stanie Ogolnie juz nie moge sie doczekac kiedy naciagne je na felgi i zaczne na nich latac. Profil z boku wydaje sie zabojczo niski w porownaniu do 225/40. Cena nowki sztuki od 800 do 1000zl. Szok!
Tu jedno foto pogladowe z Alledrogo tej samej opony tyle, ze drozszej i nie mojej i jedno jeszcze na feldze poprzedniego wlasciciela.
sagano88, całe 2 zł taniej będzie z tego co rozmawiałem z Mariuszem
Fajną torebkę ci dał
Tak w ogóle to czekam aż naciągniesz te gumy na felgi
Fajną torebkę ci dał
Tak w ogóle to czekam aż naciągniesz te gumy na felgi
sagano88 teraz już wiem kto mi zwinoł oponki z AC SCHNITZERÓW, też miałem na nie chęć ale za długo się ociągałem i mnie ubigłeś Chyba że to oponki z innego źrudła to mnie popraw