NiceCieluś pisze:Przy 200km/h na 5 jest 4100 obrotów.

Moderator: G0 Karcio
NiceCieluś pisze:Przy 200km/h na 5 jest 4100 obrotów.
Powiem ci że przyzwyczaiłem się , buta ma nawet wiec na razie zostaje, ale jakie spalanie małe, dwa litry w dół poszło, no i cicho w aucie przy 180 nie słychać silnikaCSR_GTI pisze:Kurde troche nie za bardzo dobra taka długa do 16v ale da sie żyć (sam mam podobnie)
4S, ale sprzęgło włożyłem z Gti 8v żeby dawało rade. A tą tarcze z 16 v mam na sprzedaż. Kur... przejechałem na niej 100km i leży w domutoffic pisze:to jaką masz skrzynie??
Ano słyszałem pewne pogłoski co tam montujesz ukratkiempaja pisze:ale ja już nie mam klekotawięc jak będziesz miał czas to napisz, bo ciekaw jestem
Paja tak na szybko jak dzisiaj jechałem sprawdziłem to przy 2 tyś (to wszystko na 5 biegu) przy 2 tyś było 90km/h, 3 tyś jakoś 125, a 4 tyś 185. Przy 6-ciu ci nie powiem bo na razie boję się na tych kołach sprawdzić, ale na pewno szybkopaja pisze:Cieluś, a możesz jakieś przykładowe prędkości podać przy np 2, 4, 6 tys obrotów, bo sam się zastanawiam nad tą skrzynią
Powiem ci zę przez kilka pierwszych dni klnołem, poza tym ciągle łapałem się na tym że jeżdze do 4 biegu bo na słuch mi chodził jak na 5 tcepaja pisze:Cieluś, dzięki za info, w sumie to pasowała by mi taka skrzynia
Mała to źle ! Im mniejsza tym lepsza ziomPiszPan pisze:troche mała ale już się przyzwyczaiłem
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 40 gości