pisałem kilka postów temu jaki czas 100-200zlos pisze:BTW: o właśnie - jakie wyniki, mierzyłeś może ćwiartkę, 0-100, 100-200? Na pewno mierzyłeś, ale czy się przyznasz?

Moderator: G0 Karcio
pisałem kilka postów temu jaki czas 100-200zlos pisze:BTW: o właśnie - jakie wyniki, mierzyłeś może ćwiartkę, 0-100, 100-200? Na pewno mierzyłeś, ale czy się przyznasz?
Nie doczytałeś - w przygotowaniu jest flat shift, pewnie będą poprawki map itd., żeby auto dobrze szło na niskich biegach. Ja dopinguję, czuję, że 10 sek do 200 km/h pęknie!MatthewG pisze:Mega kozak to będzie jak Daniel zrobi wreszcie jakiś update Chyba, że projekt już skończony..
Niby moderator, a pierwszy spamer w temaciezlos pisze:Mati, masz problem bo się nie napiłeś ze mną już jakieś 424 lat
Daniel, dawaj newsy w projekcie!
A to zmienia postać rzeczydaniel1d pisze:Coś tam może na wiosnę się zrobi
Ja wierzę, że kiedyś się nam uda, może na pojeżdżawce w Kielcachzlos pisze:Mati, masz problem bo się nie napiłeś ze mną już jakieś 424 lat
My nie spamujemy, my urozmaicamy dany wątekguziolek pisze:Niby moderator, a pierwszy spamer w temacie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości