[golf mk3] Czarna pomarańczka in Hawaii Style - ZAKOŃCZONY !
Moderator: G0 Karcio
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers
- Kontakt:
Black Devil by POOREK
a jak ja mam zkw pomarancze to nikt nie chce :p
POOREK, dostales wtedy pw odemnie?jakos sie udalo cos kupic? ;]
POOREK, dostales wtedy pw odemnie?jakos sie udalo cos kupic? ;]
"Lubię dobre towarzystwo- dlatego tyle piję sam "
"Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."
Black Devil by POOREK
No pomarańcz nawet trochę pasuje do felg, BRY itp. Jednak IMHO pomarańczowe kierunki tylko do JDM, a to do VW nie pasuję.
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
Black Devil by POOREK
Adrian1989, doszło doszło, okazało sie home made i taniej mnie wyjdzie samemu taki wymysł zrobić spokojnie jeszcze trochę czasu do kolejnego sezonu jest
Drops,
a tak wogólę patrzę na mojego poprzedniego posta i chyba musiałem być jakiś nawalony jak go pisałem bo zamiast fer napisałem helleny nie wiem jak ja to zrobiłem w każdym razie powiem wam Panowie i Panie jedną sprawę, która była dla mnie sporym zaskoczeniem przyjrzałem się dzisiaj tym pomarańczkom i są to ZKW w pięknym stanie jakieś nieporozumienie, że też na to wcześniej nie spojrzałem po prostu miały być pomarańczowe, reszta była mniej ważna czasem można się pozytywnie zaskoczyć...
w gruncie rzeczy patrząc wczoraj wieczorem na te zdjęcia, doszedłem do wniosku, że chyba znudził mi się cały czarny front i potrzebuję coś zmienić na jakiś czas tylko szkoda mi trochę niszczyć te zkw żeby postoje w kierunkach zrobić niech nabiorą mocy
Drops,
a tak wogólę patrzę na mojego poprzedniego posta i chyba musiałem być jakiś nawalony jak go pisałem bo zamiast fer napisałem helleny nie wiem jak ja to zrobiłem w każdym razie powiem wam Panowie i Panie jedną sprawę, która była dla mnie sporym zaskoczeniem przyjrzałem się dzisiaj tym pomarańczkom i są to ZKW w pięknym stanie jakieś nieporozumienie, że też na to wcześniej nie spojrzałem po prostu miały być pomarańczowe, reszta była mniej ważna czasem można się pozytywnie zaskoczyć...
w gruncie rzeczy patrząc wczoraj wieczorem na te zdjęcia, doszedłem do wniosku, że chyba znudził mi się cały czarny front i potrzebuję coś zmienić na jakiś czas tylko szkoda mi trochę niszczyć te zkw żeby postoje w kierunkach zrobić niech nabiorą mocy
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
www.vagradom.pl
Black Devil by POOREK
Miód malina i ten kolor bardzo ładny golf widać dopieszczony w kazdym detalu spodobały mi sie tylne lampy i az mnie ciekawi jak by to u mnie wyglądąło. Pozdrawiam i powodzenia w modzeniu
- RafaelloW007
- Forum Master
Black Devil by POOREK
ja pierwsze co to bym dal znaczki w chromiePOOREK pisze:doszedłem do wniosku, że chyba znudził mi się cały czarny front i potrzebuję coś zmienić na jakiś czas
Black Devil by POOREK
To ja Ci powiem więcej przed mercami miałem okazję kupić własnie takie koło jak ty masz teraz zobaczyłem je będąc w pracy a po powrocie niestety były juz sprzedane
a co do lamp to masz rację ze Projektory stały się juz oklepane jednak moim zdaniem chyba to jest jedyny słuszny front w mk3 oprócz dymionych H1 lub H4 zadne ala'mk4 itp.. aczkolwiek ja chciałbym teraz VF ale to chyba dobrze ze cały czas sie cos zmienia w głowie bo inaczej projekt stał by w miejscu. Pozdrawiam
a co do lamp to masz rację ze Projektory stały się juz oklepane jednak moim zdaniem chyba to jest jedyny słuszny front w mk3 oprócz dymionych H1 lub H4 zadne ala'mk4 itp.. aczkolwiek ja chciałbym teraz VF ale to chyba dobrze ze cały czas sie cos zmienia w głowie bo inaczej projekt stał by w miejscu. Pozdrawiam
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
Black Devil by POOREK
Lukas,
RafaelloW007, się pomyśli się
PeWu_GT, dzięki za dobre słowa ja u siebie miałem kiedyś h4 ale to wogóle nie świeciło...! teraz na h1 też mi czasami zaczyna brakować, tym bardziej że zima idzie, ciemno już o 19... szok jakiś, a będzie się robić ciemno o 16.... parodia a'la mk4 kiedyś miałem na to chęć + wygładzić zderzak, ale cieszy mnie to że się finalnie na to nie zdecydowałem o VF też poważnie myślałem, ale w gruncie rzeczy cieszę się jak wyszło minęła mi mania na VF choć nie mówię że nie lubię na takie fronty patrzeć
uszczelniłem dzisiaj ten wydech ale nie wiem czy zda to egzamin.... słabo to widzę... zobaczymy
RafaelloW007, się pomyśli się
PeWu_GT, dzięki za dobre słowa ja u siebie miałem kiedyś h4 ale to wogóle nie świeciło...! teraz na h1 też mi czasami zaczyna brakować, tym bardziej że zima idzie, ciemno już o 19... szok jakiś, a będzie się robić ciemno o 16.... parodia a'la mk4 kiedyś miałem na to chęć + wygładzić zderzak, ale cieszy mnie to że się finalnie na to nie zdecydowałem o VF też poważnie myślałem, ale w gruncie rzeczy cieszę się jak wyszło minęła mi mania na VF choć nie mówię że nie lubię na takie fronty patrzeć
uszczelniłem dzisiaj ten wydech ale nie wiem czy zda to egzamin.... słabo to widzę... zobaczymy
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers
- Kontakt:
Black Devil by POOREK
moge sie wypowiedziec w temacie swiecenia- h4 w porownaniu do mk4 look nie swiecily WCALE ! teraz widze gdzie jade;d chcoiaz jeszcze patent z przekaznikami kiedys bede chcial zastosowac dodam tylko ze zarowki nie sa jakies super fajne,najtansze jakie sa
"Lubię dobre towarzystwo- dlatego tyle piję sam "
Black Devil by POOREK
widze ze troche sie zmienilo i to na dobre swieci sie jak by dopiero z fabryki wyjechal z tymi pomaranczowymi migaczami przod troche odrzyl ogolnei jest dobrze
Połączyła nas Pasja-upiększania naszego codziennego środka poruszania...
Black Devil by POOREK
POOREK, dokładnie kolego u mnie na H1 oczywiście jakieś zamienniki "Solarus" tez miałem z tym problem strasznie słabo świeciły regulowałem je kilka razy na stacji diagnostycznej bez skutku, sporo czytałem jakie lampy wybrać i wybór padł na Projektory, na początku myślałem kupić ten zamiennik projektorów "TYC" - jest sprzedawany u Mapeta itp, jak poczytałem na ten temat i jak to jeden z uzytkowników napisał "Oryginał może być w opłakanym stanie i tak bedą świeciły lepiej niż podróba" i powiem Ci ze jestem bardzo, bardzo zadowolony z tego jak świeca moje Projektory, a żarówki też nie są jakieś bajecznie drogie bo aż za 15zł za komplet więc problem widoczności wieczorem został rozwiązany jednak człowiek sie przyzwyczaja wiec jak ma jedno to chce drugie i teraz chętnie zamieniłbym je na VF ale tylko Ori Hella hehe..
- vwosiu
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Black Devil by POOREK
POOREK, PeWu_GT, narzekacie obydwaj na reflektory, że słabo swiecą, gdy by zostały zamontowane do nich przekaźniki + dobre żarówki zauważyli byście różnice projectory hella a tyc różnią się wyglądem detalami, dla mnie lepiej wizualnie wygląda hella, jak swieci tyc nie wiem, ale jak swieci nowy projector hella wiem i jest godny polecenia, tak można bez końca pisać
- pawka508
- Gadatliwa bestia
Black Devil by POOREK
Siema
Patrze dzieją się nowe rzeczy u Ciebie miodzioooo hehe wsadzaj te pomarańczki
Patrze dzieją się nowe rzeczy u Ciebie miodzioooo hehe wsadzaj te pomarańczki
Moje MK3 1zZzZZz http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=352628
Black Devil by POOREK
No naprawdę pogratulować. Autko jest śliczne, podoba mi się wszystko, fura musi robić wrażenie na mieści-i oto chodzi!
Pozdrawiam Kolego i życzę sukcesów
AveVW
Pozdrawiam Kolego i życzę sukcesów
AveVW
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=367086